Hirdetés
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Chromecast topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sad_Vamp
őstag
Én most próbáltam ki az MGS2 és MGS Snake eater HD változatát Xbox, hát mai szemmel szerintem extrémen játszhatatlan! Nagyon megszépíti az emlékeket az idő (az 1est végig vittem PCn a 2es PC verziójával szintén játszottam egy darabig).
Ezért örülök, hogy a Revengeance már nem lopakodós, remélem modern, igényes megvalósítása lesz ennek a hack&slashnek.
-
Mister_X
nagyúr
Most már csak az a kérdés, hogy kivel jártunk volna jobban: Big Boss egykori segédjével, Gray Fox-szal, vagy Solidus Snake által "kiképzett" Raidennel - szerintem utóbbival, mert ugye vele már találkozhattunk, ismerjük a történetét. Érdekes lesz majd a Sons of Liberty és Guns of Patriots beli történéseket összekötni a MGR: Revengeance-szel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xbox Ultimate előfizetések
- PS Plus előfizetések
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest