Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz elithun #82 üzenetére

Igen, felvázoltam egy elméletet. Semmi több nem volt a cél. Vettem nehány premisszát és megfogalmaztam egy konklúzió. Egyszerű vélemény, egy logikai következtetésre építve.
    Ha valaki csáfolja valamelyik premisszát nagyon szivessen reagálok.

Nem támasztják alá, az volt az állítás, hogy a Nintendo-nak fontosabb a Japán piac. Máskép a Japán piachoz igazodnak.
    Ezt próbálta azzal cáfolni, hogy USA-ban nagyobb a bevétel.
    A két állítás nem zárja ki egymást, az állítás nem bizonyítja a nézőpontját.
    Ezt árnyaltam azzal, hogy ráadásul a profit a lényeg. Márpedig a profit != bevétel. Azt nem tudjuk, hogy milyen a profit eloszlás Japán, USA viszonylatában. Viszont ez már csak egy mellék szál, amibe próbál kapaszkodni. Ehhez akármilyen bevételi statisztikát mellékelhet, én is mellékelhetem a Samsung eladásait a koreai piacon. Egy statisztika önmagában nem bizonyíték.

“De konkrét profitszámoktól függetlenül is látható, hogy a cégnek egyre nagyobb a térnyerése. És mindegy hogy a háttérben épp az adósságból másznak ki, vagy további vagyont halmoznak. Pozitív a tendencia.”

Na és? Erről nem beszéltünk.

Új hozzászólás Aktív témák