Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• b.

félisten

válasz Tikakukac #57 üzenetére

Szerintem mi két dologról beszélünk, vagy nem tudom, olvasd el konkrétan mire írtam az egy játékos kommentemet.
    Erre válaszoltam :
    "Nem a Nintendo szarta a spanyol viaszt de ők tudtak mögé rakni 1 drab játékot (Zelda) amitől valamiért mindenkinek átnedvesedik a bugyija és akár egy kupac trágyát is el lehet vele adni."

Egyébként a komment sok igazságot tartalmaz,de kissé fárasztó már az, hogy minden ilyen hírnél le vagyunk degradálva, hogy mi bármilyen szart megveszünk, ami megjelenik a SWitchre. EZ nem így van, el kellene gondolkodni azon, hogy azért vesszük meg a jó játékokat Switchen, mert JÓK,és itt hozzáférhetőek és valóban azért vesszük meg a gépet is a hibáival együtt
    bár lehet félreértettem ,amit írt, fáradt vagyok, meg fáraszt a keresztesháború is N híreknél. :DDD :DDD

Mintha félreértettél volna, vagy nem tudom.Azért írtam be számokat neked, hogy lásd, hogy a Zeldán kívül van még pár játék ami hasonló eladásokat produkál már most a gépen, pedig nem 100 millió van még kézben, hanem kb 9 millió.

Új hozzászólás Aktív témák