Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Androidos tablet topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Okés. Akkor végiggondolom, mert menjünk biztosra, hátha csak kiestek a karakterek a billzetemből.
Adott néhány pali aki 30 éve fejleszt a legkülönfélébb ücsörgős és hordozós konzolokra, kitéve és betéve látják azt a részét is a dolgoknak, amire igen kevesen látunk rá. A Switch tudtommal egy afféle hibrid konzol. Gondolkozás end.Hogy a felhasználó jobban tudja-e, na az egy remek kérdés. Az biztos, hogy ha az a bizonyos flag bebillen akkor teljesen mindegy, jöhet fekete lyuk is, az jó lesz. Ne menjünk bele az Apple féle logikai hurokba, hogy ha nincs, miért szidod, ha van, akkor miért nem értesz hozzá, ha meg szidod és nem értesz hozzá akkor miért nem veszel mást. Már átestem ezen is sokszor
Meg fél tucat konzolon is, van is 3 a háztartásban, de ezt én meg nem értem
Ha fentebb görgetsz mit mondott Phelan is a címekről?
Így igaz, validated. Csak tud valamit az a vén rosszcsont is.
Én kifejezetten örülök neki, hogy sem COD-ból sem BF-ből nem adnak el annyit, mint Zeldát, nyilván farok összevetés a kategóriák miatt is többek között, de örvendetesTalán még van reménysége a planétának, még mindig inkább Switch és Zelda meg Mario végtelen példányban, mint DLC huszárkodás Veér István v21-el a trónon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Posta, csomagküldés
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen videókártyát?
- Filmvilág
- Medence topik
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest