Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Tikakukac

titán

válasz b. #56 üzenetére

Okés. Akkor végiggondolom, mert menjünk biztosra, hátha csak kiestek a karakterek a billzetemből.
    Adott néhány pali aki 30 éve fejleszt a legkülönfélébb ücsörgős és hordozós konzolokra, kitéve és betéve látják azt a részét is a dolgoknak, amire igen kevesen látunk rá. A Switch tudtommal egy afféle hibrid konzol. Gondolkozás end.

Hogy a felhasználó jobban tudja-e, na az egy remek kérdés. Az biztos, hogy ha az a bizonyos flag bebillen akkor teljesen mindegy, jöhet fekete lyuk is, az jó lesz. Ne menjünk bele az Apple féle logikai hurokba, hogy ha nincs, miért szidod, ha van, akkor miért nem értesz hozzá, ha meg szidod és nem értesz hozzá akkor miért nem veszel mást. Már átestem ezen is sokszor :B Meg fél tucat konzolon is, van is 3 a háztartásban, de ezt én meg nem értem :N

Ha fentebb görgetsz mit mondott Phelan is a címekről? :B Így igaz, validated. Csak tud valamit az a vén rosszcsont is.
    Én kifejezetten örülök neki, hogy sem COD-ból sem BF-ből nem adnak el annyit, mint Zeldát, nyilván farok összevetés a kategóriák miatt is többek között, de örvendetes :) Talán még van reménysége a planétának, még mindig inkább Switch és Zelda meg Mario végtelen példányban, mint DLC huszárkodás Veér István v21-el a trónon.

Új hozzászólás Aktív témák