Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Tikakukac titán A hardver egy dolog, ezt lehet ennyiből kihozni ilyen profit mellett. Ez így tiszta, nincs bajom vele. Maga a koncepció zseniális, mindent egyben, viheted, de a nappaliban is jó és az orrodat is tisztítja. Csak ezt már nyögjük vagy 20 éve. Volt már okosfényképező, ami kivált 2 eszközt, volt már telefon ami lesz majd asztali konfig, lett noti ami lesz asztali egy vidkarival, kihúzható tripla paneles noti, hirtelen nem is tudom már mennyi sajtóanyagom van elmentve a csodákról. De ez mind pont ugyanazzal szív, mint ez is: nincs meg mögé a fejlettség, csak az etetés és illúzió, hogy de, itt tartunk. Nem tartunk. Ahogy régen sem, most sem. 2 jó nagy ugrás múlva ott leszünk, köbö. Realradical: Hajrá  Én már ráuntam. Mondjuk én fizetést is kaptam érte, de így is elég volt Én már ráuntam. Mondjuk én fizetést is kaptam érte, de így is elég volt 
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Bluetooth hangszórók
- iPhone topik
- Gaming notebook topik
- Hyundai, Kia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- Apple iPhone 11 Pro Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- Nokia 4.2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Én már ráuntam. Mondjuk én fizetést is kaptam érte, de így is elég volt
 Én már ráuntam. Mondjuk én fizetést is kaptam érte, de így is elég volt