- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megkapta a legújbb GRE Radeont kapott Kína
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- UHD filmek lejátszása
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pakesz
aktív tag
vallalati szektorban?
ugy erted peldaul, amikor Miczike megnyitja egesz ablakban a vekonyklienst?
libreofficet ismered? en windozet hasznalok, es annak ellenere abban tolomaz a 35e -s egy 5 eves hasznalt laptop, Intel Core2 Duo T7100
megy mint a mergezett eger, betoltam 40 GBos SSDt es alomszepen tolom rajta -
pakesz
aktív tag
igen nekem a wine tokeletes a kovetkezokre:
md5hash - standalone proggi
winmerge - sztendern mikroszoftos proggia brózer meg a torrent meg a videjo lejacco meg alapbol a linux mint alatt ott van
raadasul nem kapja el a virusmondom ha 30 ropit ki kellene adni pluszba egy 35e -s laptopra, akkor igenis az a kesztetes megtenne a hatasat
-
pakesz
aktív tag
válasz
King Unique #156 üzenetére
"Sokan ki sem tudnák fizetni azt a bírságot = gyártó nem nagyon lát belőle pénzt egyhamar, menjen mki közmunkára, vagy a hűvösre?"
igen pontosan ezt jelenti a tenni ellene, hogy a magyar teruleten ugykodo BSA az a magyar kisembereket levadassza egyenkent, ugyanis akarmilyen meglepo ezt lehet latni ugynevezett http logokban pl:
"User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/43.0.2357.130 Safari/537.36"csak az elmeletem szerint azert nem lepik meg mert ma mar egy minimalis erokifejtessel be lehet izzitani a linux mintet, es ha tomegek valtanak at ra, akkor nem csak a regi gepeken lesz ra szupport hanem egyre tobb uj gepen is, igy a mikrofos az vegul tokonszurja magat, hiszen a jol tejelo vallalati szektorban is le lesz valtva
-
pakesz
aktív tag
válasz
Dilikutya #128 üzenetére
"A Microsoft-ot érdekli, csak tenni nem tud ellene. De attól még boldogabbak lennének, ha csak legális Windows futna."
tudna tenni
csak ez is az uzletpolitika reszemondom, 4200 Ft a 70e alatti aprogepre a win OEM(gyartoknak liszenszelve)
ha nekem a 35e -s laptopra odaadnak 5e -t akkor en tutti felraknam
30e -t nem fogomha a microsoft betartatna veresen a dolgokat akkor meg az is elofordulhat hogy csokkenne a piaci reszesedese
-
pakesz
aktív tag
"Igen csak 1 kifli 15 forint míg egy szaros windows 30k."
30k akkor ha egy gepre rakod, hiszen az OEM
amugy meg 40k-50k lenne es meg annak is limitalt lenne az instalallhatosaga!!!en filoztam amugy a felinstallalas utan a kepfajllal valo lementesbe es akkor elmeletileg sokkal egyszerubb es a legal 3 honap megvan de aztan a linux mint az annyival szebb lett hogy hat hagytam a win7et
-
pakesz
aktív tag
"Mint már leírták számtalanszor, a frissítés nem kötelező Win10-re, viszont ha egy éven belül frissítel, akkor nem kell fizess érte."
bocs ez a leirtak mar, ez egy szep legenda
elmondom velem mi tortent...eloszor megjelent a hir hogy kijott a win8.1, akkor valtsak man, mert az a trendy meg az überkúúl
negligaltam, gondoltam beken hagynak, utana jott a kicsit eroszakosabb hogy ugyan mar valami noszogatas hogy váccsá man hat ingyer van
na en rutinos klikkelo vagyok, igy meg a kora hajnalban a kepembe tolt teljes kepernyos yes / no eseten is sikeresen le tudtam razni a kovetkezo menetet
aztan feljott ugy az a modalis oldal hogy alig birtam bezarni, mondjuk ott is en nyertem
utana meg egyszer csak leallitas soran kiirta hogy nincsen mese most fel fog menni a win8.1 es tessek szepen kivarnitehat koszi a win10es biztatast majd hiszem ha beken hagynak vele....
-
pakesz
aktív tag
"Ha kalóz verziód van, akkor technikailag fel fog menni rá a frissítés, de ettől még nem lesz legális. Sem 1 évig, se nem soha, amíg meg nem veszed."
koszi a valaszt
megneztem tenyleg igy van, azaz a jelenlegi informaciok alapjannehez ez a reklamipar, meg a legnagyobbaknk is kell az ingyen reklam az ossze-vissza pofazassal
-
pakesz
aktív tag
"Nem csak 1évig legális, hanem 1 évig lesz lehetőséged váltani. "
elnezest hogyha a kontextusbol nem jott volna le
tehat ha van legalis win8 -a az embernek akkor szerintem(ez a maganvelemnyem!) ha a frissites be van kapcsolva, akkor meglesz a frissites a win10re, elkerulhetetlen
ha meg kaloz cuccal tolja akkor kapni fog egy ingyenes evet
fentebb irtam ezt a cicazast a havonta torteno upgradelessel, es hogy a win7nel is lehetett 1 evre elhuzni, hat nekem nem hianyzik ez a hasznald 1 evig utana meg ne felallas
-
pakesz
aktív tag
válasz
Dilikutya #79 üzenetére
en meg voltam elegedve a 3 billentyukombinacioval es a start menu sem hianyzott, igy semmi ertelmet nem lattam a valtasnak, fokent hogy a pszeudo start menuvel ajanlgattak a 8.1-et
a win 8.1 amiert igy utolag idegesit az az hogy beszinezgette a csempeket, na az nagyon rosszul esett
-
pakesz
aktív tag
-
pakesz
aktív tag
nekem valaki azt magyarazza meg hogy tok legalis laptopos win 8 -al hogy tudnam hasznalni ezt a rendes normalis megszokott feluletemet
mert az a mocsok GWX (Get Windows 10) ikon az eroszakolasszeruen jelenik meg allandoan nekem, es nagyon jol emlekszem tudatosan ellenalltam a 8.1 -nek is, de a vegen csak bedaralt -
pakesz
aktív tag
válasz
King Unique #38 üzenetére
manapsag hasznalt regi mainstream laptopot annyiert lehet venni mint egy wines oprendszert
igen a linux mint (cinnamon 17) az vigan elfutogat rajta hiszen anno a laptop mainstream voltakkor minek adjon ki massziv penzt az ember?
-
pakesz
aktív tag
nem mellesleg winfosch 7 -nel lehetett havonta ujrakerni hogy lecci lecci hadd hasznalhassam meg picit, alapbol ezt 3szor, de egy apro legalis modositassal 1 evig el lehetett huzni
most meg a win10 azzal jon hogy 1 evig ugymond legalis, wow nagy kedvezmeny nagy kedvezmeny -
pakesz
aktív tag
az a rohadek kis aljas GWX ikon kipusztit
mar az is odavert a foldhoz hogy kiraktak a win gombot a desktopra, meg meg random szinekkel betoltottek a csempeket de ez a rohadek ikon, hogy elrejtenem es ujrainditasnal megint elojon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Microsoft szakaszos váltást tervez, így első körben csak a Windows Insider program résztvevőinek biztos a frissítés lehetősége.
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Reklámblokkolók topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Háztartási gépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest