Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Home server / házi szerver építése
- Hamarosan debütál az MSI elegáns, Project Zero szériás alaplapja
- Bronzos ATX 3.1 tápok a be quiet! névjegyével
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos fejegységek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusihusi
addikt
Bréking: Elkezdett lecsorogni a Windows 10 az azt igénylők gépeire[link]
-
pusihusi
addikt
Meghalt a Windows, éljen a Windows![link]
-
pusihusi
addikt
[link] Windows 10: lehetnek majd gondok a Windows Update-tel
-
pusihusi
addikt
-
pusihusi
addikt
[link]Akármivel megbirkózik a Windows 10?
-
Воланд
titán
válasz
King Unique #388 üzenetére
lehetne tovabb foltozni, csak eppen win7-re nem lehet uap-ot irni.
-
King Unique
titán
-
BiP
nagyúr
válasz
King Unique #384 üzenetére
Én hasonlóan képzelem el, mint a korábbi Win-eknél a Service Packeket. Ingyenes volt, és az adott SP-vel ellátott rendszerre külön támogatási ciklus volt megadva. És általában a SP-kel ellátottakra hosszabb volt, az alap rendszer hamarabb kikopott.
Pl. Majd ha jön a Redstone (Win10 Update 1, Win10.1, W10 October update, akármilyen néven), akkor az eredeti RTM Win10-re 2025-ig tart a support, az update-ekre meg mondjuk onnantól számítva 10év. Fene tudja, de számomra így lenne logikus.És mivel (várhatóan) ingyenesek lesznek az update-ek, könnyen el lehet várni a usertől, hogy az alap rendszer kikopik, a friss rendszer meg tovább lesz támogatva.
-
Воланд
titán
válasz
King Unique #384 üzenetére
jah, vegulis csak otmillioszor hangzott el az ms reszerol, hogy amig egy eszkoz tamogatott (ertsd: a hw megfelelo) addig jonnek az os-re ingyen a frissitesek.
-
Воланд
titán
válasz
King Unique #382 üzenetére
a long term servicing branch miatt muszaj megadni egy support elettartamot.
-
King Unique
titán
válasz
pusihusi #383 üzenetére
Reméljük. Illetve addigra már ki tudja mi lesz, milyen OS, milyen eszközök...
Illetve másik topikban is elmélkedtünk róla, vsz arról lehet szó, hogy a jövőbeli nagy "frissítések=akár új Windowsnak megfelelő" fizetősek lehetnek rá és aki azokra nem upgrade-el, az csak 2025-ig kap supportot, javítást a mostanihoz. -
pusihusi
addikt
válasz
King Unique #382 üzenetére
2035-ig ? Azt meg kell érni
-
King Unique
titán
válasz
pusihusi #380 üzenetére
Sokra mennek azzal a 20%-al, meg a pólóval...én inkább a csajt kérném bónusznak.
Az az 5 ok se annyira meggyőző, illetve abból csak kb. 3 db igazán.
Viszont ezt a 10 éves, 2025-ig tartó terméktámogatást nagyon nem értem...ha ez lesz az utolsó Windows, akkor elvileg nem folyamatosan kéne támogatni, amíg lesz WindowsVagy netán később mégis kijönnek más főverziók és pl. 2035-ig csak az újabb lesz támogatva, vagy hogy van ez??
-
BiP
nagyúr
A vicc, hogy egy olyan technika küldte nyugdíjba, ami korábban létezett, mint a DVD
Egyszerűen olcsóbb lett a HDD, a DVD meg egy szintnél nem tudottt olcsóbb lenni és hirtelen kapacitást növeszteni. Egyszerűen elhaladt mellette.
A Blu-ray meg aránytalanul drága, szóval tényleg csak az használja, aki mindenáron ragaszkodik az optikához. -
pusihusi
addikt
Akinek nem kellenek az üres dvd-ék elfogadom
én kissé konzervatív vagyok
-
azopi74
addikt
Ami kritikus, (családi videók, fotók, stb, egyéb fontos dokumentumok, nehezen beszerzett , kuriózumnak minősülő filmek, zenék, ebookok) azt felhőben kell tárolni, én biztonság kedvéért több szolgáltatónál is párhuzamosan tárolom az anyagot.
A bármikor letölthető populáris filmeket, zenéket, sorozatokat, ebook-okat meg HDD-n, (NAS-on).
Ha tényleg nagyon kritikus a dolog, és nagyon hosszú időre el akarod tárolni az adott, nagy mennyiségű anyagot, és valami hóbortból mindenképpen szeretnéd a saját birtokodban tudni az adathordozót, vagy egyéb okokból viszolyogsz a felhőtől, akkor ott az LTO.
Telepíteni (clean install esetén) meg pendrive-ról kell.
Na de DVD??? Manapság csak dínók szórakoznak ilyesmivel. Nekem kb 6 éve nem volt olyan a kezemben semmilyen optikai adathordozó. (akkor is csak azért, mert egy volt kollégámnak húztam fel clean install-al Windows-t, és valami ezeréves alaplapja volt, ami nem tudott USB-ről bootolni) Házimozi rendszerben van ugyan egy blu-ray meghajtó, mert adták hozzá árukapcsolással, de lemezt még sose látott az sem... DVD meghajtót nem is tudom, mikor használtam utoljára. Tavaly ősszel találtam ugyan a lomos szekrény mélyén elrejtve kettőt is az internetadó tüntetés előtt, azok a fidesz székház erkélyének ablakában végezték rövid pályafutásukat
-
NGA
addikt
Ha már annyira adatot akarok tárolni optikai lemezen, akkor esetleg írható Bluray. Már a cégnél sem archiválunk DVD-re, van rá 2 db 1 terrás merevlemez, 2 főnöknél otthon, meg a céges NAS is ment. Tudod ki irogatna le 100-150 db DVD-t :-)
Lehet ágálni ellene, de a DVD a múlt. Elavult.
-
Chaser
legenda
Családi kép meg video meg nem annyi
ha jól rémlik feltalálták már a file darabolást. Most azzal én mit csináljak, hogy nálad van egy hdd ami 209 óta megy? Nálam is van. Meg olyan is volt ami nem ment. Sőt olyan is, ami két hét alatt megadta magát. Boltokban is dolgoztam, mesélhetnék. A DVD lényege, akármennyi adat van archiválva, egyben az egész biztos nem hal meg, max ha leég a ház, de az hdd-t se kíméli
-
NGA
addikt
4 giga tárolásra? Egy jobb sorozat 100 giga. Az min 25 dvd. Egy jobb film 10-15 giga.
Nekem a 2009-es 500 gigás laptop hdd is tökéletesen megy. Egy titka van, míg pörög, nem mozditom meg. Kölcsön nem adom. A tv mögött van egy kijelző nélküli laptop, arra van rákötve 3 db külső merevlemez. Kb 4 évesek. Hibátlanul teszik a dolgukat. Soha nem húzom ki őket, nem cipelem stb.
-
pusihusi
addikt
http://pcforum.hu/hirek/17304/kiderult-hogy-meddig-jar-majd-tamogatas-a-windows-10-hez [link]
-
DefJamHUN
aktív tag
Sziasztok! Letoltottem a legutolso win10et es erdeklodnek, hogy pendriverol telepitsem vagy mehet a geprol isobol? van jelentosege a tiszta telepitesnek?
-
pusihusi
addikt
-
Chaser
legenda
Nálam már halt meg pendrive, márkás is. DVD lemezeim 10+ évesen is köszönik jól vannak. Nem gagyira kell írni, normál sebességen és korrekt íróval és helyesen kell tárolni, ennyi a titok. Tárolásra mondtam általánosságban teljesen jó alternatíva, felhő mellett. Mert ha valami fontos min. két eszközön tároljuk, ha nem fontos akkor meg mindegy. 2 terrás hdd nagyon jó, amíg működik
Általában mindig akkor halnak be amikor nem kéne. Magam részéről pl nem sok mindent tárolok, filmet már régóta nem. Anno gyűjtögettem, hdd elszállt backup előtt, azóta rohaggyon' meg kategória nálam
-
NGA
addikt
válasz
pusihusi #363 üzenetére
Nincs otthon semmiféle dvd olvasó eszközöm. Semmire nem kell. 300 dvd az ha 100 Ft-al számolom, akkor 30e Ft. Kapacitásra kb 1,2 TB. Ennyiért már csaknem 2 terrás HDD-t kapok. És hogy rakod le a filmeket dvd-re? Egy jobb minőségű film 9-10 giga.
Egyszerűen elavult a dvd, kicsi a tárolókapacítása, lassú, sérülékeny. Kidobtam az összes lemezemet egy éve. -
pusihusi
addikt
Ez így igaz igazatok van, de tavaly születésnapomra összebeszéltek a rokonaim s kaptam kb. 300 dvd lemezt vagy 10 usb-ét. Valamire el kell használni
De végül is a legtöbb adatot képet az One d. Mega. Dropboxon tárolom. Csak a leg kényessebeket lemezen!
Kimaradt a legfontossabb a Google, az szinte mindent magába szív, olyan mint egy fekete luk
-
BiP
nagyúr
Ezzel speciel egyetértek, én is feleslegesnek érzem, ma már egy pendrive gyorsabb, csendesebb, "újrafelhasználhatóbb".
Ennek egyik ékes bizonyítéka, hogy évekkel a DVD visszaszorulása után, amikor laptopokba már alig-alig szerelnek meghajtót, a Microsoft rászánta magát (talán elsőként a piacon), hogy már nem DVD-n, hanem pendrive-on fogja kiadni a dobozos verziót.A korai buildekről az image-eket én is őriztem egy ideig a vinyón (hogy azért meglegyen, de kényelmesen legyen tárolva), aztán a 10130 magasságában letöröltem az összes korábbit, mert ez már kellően használható volt, és frissebb, a korábbi verziókat max. érdekességképp, múzealitás miatt tartottam volna meg, használat szempontjából felesleges.
De persze van, aki korai Whistler buildeket őriz, (annak mondjuk már megvan a varázsa) mindenkinek más a hobbija. -
snooze
veterán
sziasztok!
lenne egy gyors kérdésem!köszönöm elöre is a válaszokat!
regisztráltam,majd letöltöttem anno a ms honlapjárol a technikai elözetest,az ott megjelent key-t felirtam.ez kedden volt,addig lehetett letölteni..szerdán feltelepitettem a win10-et,de már nem engedte aktiválni,viszont müködik.lesz lehetöség ezt a technikai elözetest még aktiválni,természetesen egyenlöre csak tesztelésre? -
pusihusi
addikt
Köszönöm mindenkinek a segítséget
Glenda:Szia nem vagyok türelmetlen, mert van 2-300 linux előttem amit ki akarok próbálni, a sok kipróbált után. S néha az ember kissé össze zavarodik a sok opp. rendszer között. Azért is kértem egy kis segítséget a topikba, mert valahogy nem találtam meg azt a fránya magyar letőltést. Kerestem a neten, de csak utána találtam meg, miután kértem a fórum társak segítségét. Ennyi és várunk továbbra is türelmesen Godotra
-
King Unique
titán
válasz
pusihusi #355 üzenetére
Azért téged sem kell félteni, olvasva a hsz-eket... a többiek adtak kellő mennyiségű infót, még screenshotot is dobtak. Az meg nem feltétlen várható el egy szakmai fórumon, hogy mindenkinek mindent szájbarágósan leírjanak. Arra ott a google és egyéb források, mert talán pár percet rászánni és keresni mki tud.
-
pusihusi
addikt
Gratula a sok profinak! Nem sírtam csak érdeklődtem tiisztelettel a nagy Profiknak hogy nem-e tudnak segíteni a tudatlan hozzá nem értőknek egy kis morzsát szórjanak a nagy tudásokból!
Megkaptam a "Bip" kollegától az információt, nem lekezelőem
Ő tudja mire való a fórum
Ja elnézést, jó éjt!!!!
-
Glenda
addikt
válasz
pusihusi #352 üzenetére
Nem is rád gondoltam az apuanyu gépével, hanem a másik topicban megy ez, hogy eddig ugye bugos volt, nem rakták fel, most ISO-t linkelgetnek és úgy próbálnak becsúszni az Insider gyűrűbe.
Komolyan. Türelem. Két hét. Tíz hónapja volt az első említés. Ha azóta kibírta mindenki, garantálom, hogy ezt a maradék 12 napot is sikerülni fog átvészelni.
-
pusihusi
addikt
Nem mindenki "profi"
. Mellesleg nem Anyu-Apu gépére ingyen
hanem 2db. jogtiszta Windows 8. Nem vagyok rászorulva az MS. adományára
"Két hét múlva majd így tudsz magyarra váltani"-pl. ezt is! Végül is ez a Windows 10 fórum?! A tudással az okos Embör nem fölényeskedik
Ennyi.....
-
pusihusi
addikt
[link] Ezt kellett volna a Magyar MS-nak kiadni! Nem tudom mi a francot csinálnak?
-
BiP
nagyúr
válasz
bigyo108 #344 üzenetére
Én a Settingsben nem találtam meg. Mármint tudom, hogy elvileg hol kellett volna lennie, de nem ajánlotta fel a LP-ot. Ezért néztem meg a Control Panelben, ott meg megvolt, onnan fel tudtam tenni.
Így pusihusinak is meglett végül.
(aztán meg ügyeskedhettem csomót, hogy visszaállítsam magamnak úgy, ahogy korábban volt, hogy fent van a csomag, de maradjon angol a rendszer, viszont magyar régió és formátummalbeállításokkal.
Mert amint felraktam a csomagot, magyarítani is akarta a rendszert, de én angolul használom a gépet, magyar beállításokkal. ) -
BiP
nagyúr
Megnéztem ezt az oldalt. IE, Edge alatt volt homokóra, és megakadt a gép, a többi alatt be-belassult, de ment tovább.
Meg lefuttattam a teszteket is.
Sunspider 1.02 (kisebb érték a jobb), Google Octane 2.0, Apple Jetstream 1.1, Futuremark Peacekeeper.
Firefox 39.0, Firefox 41.0a2 Developer Edition, IE 11 (10240), Edge 20.10240, Google Chrome 43.0.2357.134m, Google Chrome Canary 46.0.2457 (64bit)Sunsp. Octane JetStream P.keeper
Firefox 39 161,1 30802 175,49 4972
Firefox 41 dev 173,3 24773 175,43 5388
IE 11 84,3 16705 error 2823
Edge 79,3 34846 207,57 2927
Chrome 43 170,9 32315 189,34 4324
Chrome 46 dev 179,6 33285 190,52 4684 -
BiP
nagyúr
-
Khan13
senior tag
Se az Edge-en, sem IE11-en nem akadt meg sem a böngésző azon lapja, amin töltött az oldal, sem a többi. Egy laptop Intel 2410 processzorán külső GPU nélkül. Gondolom ezt csak nálam csinálja így. (10240-es build)
(#328) pusihusi:
Elvileg már ebben is van (nem néztem), de a hivatalos megjelenéskor benne lesz, nem kell aggódni. -
pusihusi
addikt
[link] Magyar nyelv mikor
-
martonx
veterán
"Ez a seraphstone-os webshop meg úgy látom, minden browsert csúnyán megakaszt, normális témát kéne inkább választani, nem a böngészőkben keresni a hibát / azoktól várni a csodát"
Azért tegyük hozzá, hogy Chrome-ot alig akasztja meg, FF-et se fájóan, egyedül az IE11, Edge hal meg hosszú másodpercekre, még egy Intel Core I7-esen is.
Csak azért hoztam fel példának, mert valaki reklamált, hogy valós életben előforduló oldalon nézzük meg mit tud az Edge, ne pedig tesztekben.
A sunspider és társai meg éppen azok a végtelenül mesterséges tesztek, amikhez képest még egy peacekeeper is nagyságrendekkel valóságosabb képet fest egy user számára a böngészők általa érzékelhető teljesítményéről, mint a full szintetikus tesztek. Éppen leszarom, hogy mikor éppen ki optimalizálja jobban oda a böngészőjét, hogy ügyesebben végigcsalja a sunspiderben azt a pár specifikus js matematikai tesztet. -
azopi74
addikt
gondolom peacekeeper-re gondoltál. Na ez az egyetlen benchmark, amiben még mindig a chrome vezet, de már egyre olvadó fölénnyel. Nem véletlen, HTML5 és DOM még mindig nem erőssége az Edge-nek, és a Peacekeeper ezekre van kihegyezve. Viszont JavaScriptben toronymagasan veri az egész mezőnyt az Edge. Eddig is vezetett, de a 10240-el már szabályosan köröket ver a konkurenciára.
Ez a seraphstone-os webshop meg úgy látom, minden browsert csúnyán megakaszt, normális témát kéne inkább választani, nem a böngészőkben keresni a hibát / azoktól várni a csodát -
BiP
nagyúr
válasz
pusihusi #324 üzenetére
Elég, ha PH!-t olvasol
[link]Meg követni kell a pletykákat, kiszivárgott infókat.
De ha MS alkalmazott vagy, az sem garancia semmire. Nekem elhiheted.Amúgy valószínűleg ez lesz majd az RTM, de hivatalosan még nem az. Úgy volt, hogy ezt írják alá a WPC (Worldwide Partner Conference) ideje alatt, és már RTM-ként adhatják oda az OEM partnereknek, de úgy tudom, végül nem kapta meg az aláírást.
-
atikó
őstag
értem én, hogy mit csinál, de egy m.2 ssd van benne ahol nem kell töredezetségmentesíteni, és ki is van kapcsolva alapból ez benne, de nekem nem tetszik hogy ott hajtja agépet a semmiért, és ne is hagya abba, ha 3 órát nem piszklálom a gépet akkor addig hajtja! ez a bajom.
amíg tiszta a windows addig nem mokólgat, de amint rátettél sok vackot (frissítést) utánna mindig dolgozik ez a modul! nekem csak ez a bajom!
(#308) Oszilaci: remélem.
-
pusihusi
addikt
Fontos mérföldkő: elérte az RTM státuszt, [link]
-
bigyo108
aktív tag
Sziasztok,
Mi történik akkor ha egy acc már be van regelve az insider programba, de még nem lett felrakva az insider prewiev.
A ma reggeli RTM-et telepítsem tiszta telepítéssel egyből, vagy tegyek fel egy 101166-os és majd onnan .....RTM ?
előre s köszi!
-
PuMbA
titán
" mert nem nyulsz a géphez és elkezd darálni csak úgy(ez egy 350 ezres ultrabook például)"
Ezt az én gépem és minden más gép is csinálja, úgy hívják, hogy automatikus töredezettségmentesítés, információrendezés és frissítés, illetve indexelés
Windows Module Installer Worker az ezek közül éppen a Windows Update. Miért baj ez mikor csak üres járatban csinálja, illetve a frissítést pedig valamikor csak meg kell csinálnia?
Ne hidd, hogy ez azért van, mert hibás a Windows és csak nálad történik
(#310) Oszilaci: Mi a 100%?
-
atikó
őstag
nem írtam, de laptop, de főleg ultrabook-ról beszéltem, ott tud szöszmölni a windows valamit amit nem látsz asztalin, de ultrabook-on igen, mert nem nyulsz a géphez és elkezd darálni csak úgy(ez egy 350 ezres ultrabook például)
van a windows module installer worker az állandóan hajtaa géept a semmiért, mér minden átolvastam de akkor is xar x hónap után, eleinte jó mikor tiszta telepítés van aztán nem.
sajnos hiába kapom meg a win10 amikor áttelepítést kapok, ahelyett inkébb adjon egy tiszta telepítás lehetőséget,az sokkal jobb megoldás! szerintem!
-
martonx
veterán
Mivel időközben eljöttem nyaralni, legközelebb jövő hét vége felé fogok ismét annyira ráréni, hogy anyukáméknál tesztelgessem a gépükön.
Addig is, ha megtennétek, hogy futtattok egy peacemark tesztet a legújabb Edge-el, IE11-el, Chrome-mal és FF-el azt megköszönném. De hogy való életbeli példát is mondjak, itt egy webshop, amit szerénységem csinált, de ehhez egy témát vettünk meg, ami szvsz nem a legjobban lett megírva, így elképesztően sok DOM művelettel dolgozik, és szegény böngésző renderel ezerrel a nyitólapon: seraphstore.com
Így aztán IE-ben a főoldal megnyitása után, amíg a js dolgozik (gép erejétől függően) 1-5 másodpercig abszolút megakasztja még a komplett böngészőt is. FF-el csak kicsit akasztja meg, Chrome-al meg kb. észre se veszed, hogy lenne bármilyen akadás. Eddig ez az oldal az Edge-et pont ugyanúgy, vagy még jobban kifektette, mint az IE-t. KÍváncsi vagyok, hogy most mennyit javult a helyzet?
-
BiP
nagyúr
Edge-re válasz:
http://www.neowin.net/news/microsoft-edge-in-build-10240-continues-to-dominate-chrome-in-the-javascript-department
Röviden: a legújabb Edge elvileg már gyorsabb a Chrome-nál is .
Igaz, ezt az MS mondja, a legújabb buildben (10240) található Edge, magam még nem teszteltem, de ki lehet próbálni, összehasonlítani, no meg valós használat közben, valós oldalakkal megnézni, mit tud. (mert ugye a teszt/benchmark egy dolog, a valós használat a lényeg.) -
PuMbA
titán
"addig lesz akadás mentes míg nem jönnek ki a frissítések, meg rendesen be nem lakod,aztán meg csag pörgeeti a géped valami állandóan, mint a win 8.1 én ezt tapasztalom 3 hónap használat után, aztán letörlőm és vissza teszem a mentésemmet."
Sajnos ez felhasználói hiba, mert itt a céges gépeken teli van lakva a 2 éves Win8-ról frissített Win8.1 az összes frissítéssel és semmi lassulás nincs
-
atikó
őstag
válasz
pusihusi #298 üzenetére
addig lesz akadás mentes míg nem jönnek ki a frissítések, meg rendesen be nem lakod,aztán meg csag pörgeeti a géped valami állandóan, mint a win 8.1 én ezt tapasztalom 3 hónap használat után, aztán letörlőm és vissza teszem a mentésemmet.
sajnos a csicsa fontosabb mint hogy tisztességgel összerakjon 1 winfost!
de minden esetre ígéretes a win10 mert olyan dolgokat felismert az ultrabook- ban amit a 8.1 csak akkor ha feltetem a gyártó drivereit.Remélem a usb3.0 megcsinálja rendesen, mert ugye 8.1 egy kaka a sebeségge win7-hez képest! (nme is értem miért kellett az microfosnak ezt elvenni e az intel-től.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Microsoft szakaszos váltást tervez, így első körben csak a Windows Insider program résztvevőinek biztos a frissítés lehetősége.
- Futás, futópályák
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Last Epoch
- Google Pixel topik
- BMW topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- Precision 5480 14" FHD+ IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kedvező ár! Dell Precision M4600 laptop (15,6FHD/I7-G2QM/8GB/320HDD/FirePro/AkkuX)
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD/Good)
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest