Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- ASRock lapok általában
- Androidos tablet topic
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen házat vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Már igen.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Még nem...

-
válasz
- = Zk = -
üzenetére
+1.

-
agressiv
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
13-as.

-
nemszabad
tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Én egy phenom II x3 720be-ről váltottam vissza athlon II x2 235e-re. Éséséséés mi történt? Beesett az eső. Semmit nem lassult a win7, ugyanolyan sebességgel nyílnak az ablakok, boot se tart tovább. Ha kicserélte volna valaki, míg nem vagyok itthon, akkor bizony észre se veszem. Pedig ugye -1 mag, - 100 MHz, - 6 mb l3 cache.
-
Prof
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
mármint core2 duo-s intel e8400
-
dezz
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Lásd 2 sorral feljebb!

Power States - energiaszintek, amikhez kívánt VID-et és FID-et lehet rendelni, amik között a proci (és/vagy driver) pl. terheléstől függően vált. A C'n'Q alapból két szint között vált, min. és max., de közéjük lehet több másikat is ékelni.
Nem tudom, a Turbo CORE hogy viszonyul az egészhez, gondolom, ennek a továbbvitele az aktív magok számával.
Az alaplap (és a BIOS) úgy jön ide, hogy pl. a VID egy párbites szám, amit a proci erre szolgáló lábakon küld ki az tápvezérlőnek. A FID lényegében a magórajel szorzója (magonként), azt belsőleg kezeli a proci.
-
antikomcsi
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
A saját alkalmazás, nem lehet esetleg az AOD?

-
Valdez
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Gondolom a cool'n quietra gondolt dezz. Azt csak engedélyezni kell a biosban.
-
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Nem rossz az X6 sem, pláne tuningolva. Szerintem (még mindig) jól jártál vele. Engem viszont rendkívül bosszantottak az egymásnak teljesen ellentétes hírek ezért vagyok egy kicsit csalódott, de egy 8 modulos Bull biztosan rögvest megvígasztalna.

-
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Na igen, erröl én is tudnék mesélni... Júniusban eladtam az 1100T-t azzal hogy Júliusban jön a Bull. Erre kiderült hogy csak valamikor az ősszel jön. Grrr! Visszatettem a 965BE-t a gépbe és már Augusztusban nem bírtam a csábításnak és vettem egy tuningos 1090T-t, mert hát az X4 az nem X6 sehogy sem. Erre most jön a hír hogy mégis kijön még idén a 8 magos (modulos) Bull és küldhetem az 1090T-t a levesbe. Szerinted én hogy érzem magam ezek után a hírek után? Kb. mintha madzagon ráncigálna az AMD a kinjön-nem jönki-mégis kijön-mégse jönki- de-nem-de-na végre sor végén?

-
Valdez
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Mostmár én is x6-on töröm a fejem, mivel valszeg a bulldozer kb vagy 20%-al lesz lassabb clock-to-clock ha ugyanannyi a magok száma.
-
válasz
- = Zk = -
üzenetére
AM3+ már most jó árban van. A ram megint csak. A proci lesz csak drágább, mint a mostani X6-os csúcsa...
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- ASRock lapok általában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- DJI Mic Mini (2 TX + 1 RX + Töltő tok)
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Vadiúj garanciás Ryzen 7 5800X! Kèszleten!
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)