Hirdetés
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
coolpet
senior tag
válasz
agressiv
üzenetére
nekem 1,6Ghz-en megy fixen a procim(lasd alairas a konfig), es egy jatek sem megy 60 ftps ala ezen a frekin full felbontasban 1680x1050-ben. Kezdve a crysis2, far cry 2, dead island meg minden ujabb szirszart kiprobaltam, hasit ezenb a frekin is es a 4 magbol talan az elson ha felmegy 60%-ig, a tobbi meg csak 5-10%on be bevillan neha. A jatekhoz VGA kell nem proci. Vagy csak az intelnek nagyon jol sikerult a sandy... Nemtudom, de nalam ez a szitu.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
agressiv
üzenetére
Neked biztos nem okoztak gondot, mert ma is ugyanúgy szaggat nálad mint 10 éve. Nálam meg nem.
Eddig a max processzor használat amit láttam az 3 szál volt, vagyis 75% környéke
Ezt kimérted szkóppal? Netán csak a taskmanager által kijelzett fake adatra hagyatkozol? Ahol kiírja hogy 40% CPU használat, idle meg 99%? Összesen meg van 139%?
Megsúgom, amikor már 40%-ot jelez, már akkor használhatatlan a gép, 2 perc mire egy mezei böngészőt elindít.nem azt jelenti, hogy annyi szálon dolgozik a program, hanem azt, hogy a windows ütemezője elosztja a magokon a terhelést
Amit nyilván 2 magon könnyebb mint 4-en... -
Újoncka
aktív tag
válasz
agressiv
üzenetére
pont errol van sszo hogy nem ertes hozza! merj ossze egy 4 magosat egy 4 magossal... ne pedig egy 4 magost 1 2 magossal szintetikus tesztekben sokat nyom a + ket mag! de egy athlon akkor sem fog tudasban annyit hozni mint egy phenom nem veletlen kulonbozik a nevuk se ilyen alapon hasonlitsd ossze a 1100t-t egy i7990x vagy stb... azonos orajel mellett azonos magszammal meg talan lenne ertelme de egyebkent semmi....
-
válasz
agressiv
üzenetére
Lehet naivan azt gondoltam, hogy a Bulldozerről beszélünk

Ott meg a pár száz MHz majd 1GHz
Én nem játékra vettem a gépet, ellenben ha játszok is, akkor sem hat meg a dolog, a régi játékokhoz elég, az újak használják a több magot. Megfelelő grafikai beállításnál meg nem nagyon van értelme cpu limitről beszélni

-
Dr. Akula
félisten
válasz
agressiv
üzenetére
Tudod hány process fut csak a Windows alatt? Biztos jobb ha azok is ugyanazon a mago(ko)n futnak mint a játékod... És akkor még nem használsz víruskergetőt, tűzfalat, nem fut a háttérben semmi más alkalmazás.
Az Athlon2 és a Phenom nem ugyanaz a kategória, ezeket pusztán MHz alapján összehasonlítani... Mint egy Scania vs Ferrari. Autó - autó...
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Mobil flották
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
....
Megsúgom, amikor már 40%-ot jelez, már akkor használhatatlan a gép, 2 perc mire egy mezei böngészőt elindít.