Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Digitalizáltam kazit, WAV-ban, studió minőségű AD-val. Nem tömöríteném le-csak hogy kisebb helyet foglaljon- semmi pénzért.
Komolyabb stúdiókban -igény esetén- 4 és 8 sávos 1/2 colos szalagon átküldve masteringelik a digitálisan szabott-vart anyagot.Azon az állásponton vagyok, hogy ugyan az a lemezanyag MC-n -a felhasználónak- jelentősen kisebb költségek mellett lesz tényleg élvezhetően hallgatható, mint CD-n kiadva, visszajátszva.
1000Ft/darab áron verhetetlen ár érték arányt képviselhet, ami talán meghozza a kedvet, az igényesebb zenehallgatásra. -
szab.tam
nagyúr
válasz
<Adamsky>
üzenetére
nemrég volt valamelyik ilyen hír után valami hasonlóról valami idióta, többszáz hsz-on tartó, flémelésbe és trollkodásba hajló, rendkívül értelmes vita.

én csak röhögve visszajártam olvasi a szerencsétleneket.
kettőjükön kívül senkit nem érdekelt a nyomoruk...

jajj, viszont találtam egy képet.
1979-81(?) tájéka.
bátyám 1. magnója.
ez egy unitra erősítő + deck kombó.
érdekessége, hogy alsó-alsó-középkategória, erősítő ugye, de már felvételi szintszabályozos.
viszont ikerpotis.
bátyám kivágott még egy csíkot, és így külön lehetett a 2 csatornát vezérelni.
(nem emlékszem, hogy párhuzamosra tette, vagy egy balace potival. de úgy dereng, hogy egy függő kivágás volt a piros poti mellett.valami hs-9 szerű hangalpár volt rádugva. emlékszem, hogy valami 4 vs 8 ohm probléma is fennált.
de az első zene, amit berakott, a kraftwerk man machine volt.
még most is borsódzik a hátam.
hatalmas élmény volt.
ez volt a készülék, csak hát ugye megmoddolva a + potival:
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus H110-PLUS/ i3 6100/ ingyen foxpost/ garancia
- Üzletből, garanciával,HP OMEN Gaming AMD Ryzen 7 7840HS/24GB RAM/1TBSSD/RTX4070 GPU/16,1"(2560x1440)
- Apple iPhone 11 Pro 256GB 100% Akku. Megkímélt, Kártyafüggetlen, Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- JBL Live Flex 3 - Prémium Bluetooth Zajszűrős Fülhallgató - Kék
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest