- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Hamarosan találkozhat az USA és az Intel vezetője
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brett001
aktív tag
Nekem is sok kazim van még, ott sorakoznak szépen a szekrényben. 2 kazettás deckem is meg van még: AKAI HX2 (86-ban vettem) meg egy Technics RS-B765 háromfejes cucc. (1991) Ezt utóbbit időnként még használom is. Még javában dúlt a kazettás korszak amikor én léptem egyet a hangminőség terén. 1994-ben vettem egy Panasonic HD100 Hi-Fi Stereo videomagnót. Nagyságrendekkel szebben szólt, mint a kazetta, teljesen zajmentesen. Rengeteg zene elfért egy 180-as videokazettán főleg ha LP-ben vettem fel. ugye dupla annyi idő. Hangminőségben nem különbözött az SP és az LP üzemmód hangzása. Akkoriban sok maszek cd-s boltban volt lehetőség kölcsönözni cd-t, ha nem akartad megvenni az albumot. Még jobb is volt átmásolva hangzásilag, kapott a hifi stereo videón szuper analógos ízt. Rohadt jól szóltak a felvételek.
Más kérdés, hogy elég nehéz volt egy kedvenc számot megtalálni így a videokazettán
de minden szám elé lehetett marker jelet rögziteni. Aztán a távirányitón meg lehetett adni hány markerrel akarsz előre vagy hátra keresni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- E-roller topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Filmvilág
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest