Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Projektor topic
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz Tigerclaw #83 üzenetére
Nézd, hogy őszinte legyek veled, szerintem jobban járnál egy lapossal,-persze anyagilag nem - mert hidd el, hogy az exkluzív Nintendo játékok nélkül nem az igazi a felhozatal és mint írtad feljebb ez nem a te világod.( zelda talán, az kb 60 óra ha nem fullra tolod ki,de arra meg van megoldás, hogy végig told gépen is) )Nem lebeszélni szeretnélek, csak szerintem nem szeretnéd, de ha szereted az RPG-t mert az rengeteg jön rá akkor talán ( Mondjuk Dark Souls remastered, Syberia 3,Bayonetta is)
Wolfi,Doom, Skyrim , L-A noire megjelent már.
esetleg itt egy ki s összefoglaló mik várhatóak rá még májusig.[link]
Itt meg egy folyamatosan bővülő, egész éves és itt megtalálod azt is ami már megjelent. Ezek alapján eldöntheted, találsz e rá elég játékot,ami téged érdekelhet. ( egyébként majd 150 jön ebben az évben , az előrejelzések szerint, de ez bővűl..):[link]Super mario Odesseyt pedig ha megteheted próbáld meg,ha véletlenül veszel . Beköszönőnek a Nintendo világába a Zelda mellé, mert ha az nem fog meg akkor semmi nem fog. ( vagy pedig úgy beleszerelmesedsz, hogy utána nem is akarsz más játékot. ( EU gamrenél 10/ 10 pontos lett egyébként )Nálam aza "teszt" játék, mindíg abból sztűröm le, kinek való a kis gép. A legtöbb embert egyébként elvarázsolja szinte azonnal.
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
Én nem látok a magam részéről vagdalkozást, mivel én úgy nyilatkozok, hogy több adott platformokon játszok, szinte mindenen.
Én pont azt kérem mindenkitől, hogy próbálja magát túltenni azon , hogy Nintendo papás mamás 8 évesek konzolja., mert nem így van. Kell hozzá egy bizonyos érettség , hogy az ember túltegye magát a számok halmazán és belelásson a tartalmi részekbe, amikben nagyon erősek a játékok rajt . A színes ugri bugri világ mögött hihetetlen minőség és tartalom van , ezt meg kellene értenie pár emberkének.
Még egyszer hozzáteszem, hogy lehet úgy nem szeretni valamit, hogy közben megértem azokat és elfogadom azok értékrendszerét akiknek valamiért bejön a dolog.Csak sajnos kevés az ilyen ember a Nintendo híreknél és minden egyes hírnél ugyan azok a körök és hozzászólások érkeznek, hol az első 2. hol a 10. komment de megérkezik. Már sokszor megfogadtam, hogy nem folyok ebbe bele, de nehezen állom meg, mert hát itt a kezembe most is.
Ha valakinek nem tetszik tökre megértem, mert ez egy megosztó kis gép, és ezzel nekem semmi bajom az ég világon, biztos, hogy ha valaki idejön és azt mondja nekem nem tetszik, mert nem az én világom, én adok neki egy pacsit és barátként kezelem, mert ez tök természetes vélemény. a Fika viszont felesleges tényező. egyébként itt még fika sem volt igazából...az a gond, hogy nekem a 4 K miatt UHD BR lejátszó kell. Az meg 90 K tól felfele, az mellé még egy PS4 plusz itt az Xbox one és a Switch is meg egy Ps3.( meg 14 retro konzol ) Ha már veszek konzolt, én is szeretnék előrelépni. mert a grafika nem ördögtől való nekem sem, és jön ugye a Last of Us is, ami miatt meg főleg akarok PS4 et , szeretném teljes pompájában kiélvezni.
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
válasz Tigerclaw #76 üzenetére
Akkor ez valóban nem a te géped, az utolsó mondatod miatt, mivel nem érdekelnek az Exkluzív játékok rá.Multiplatformra ott van két másik gyártó is, hordozható kivitelben meg ennél jobb konzol jelenleg nem létezik,de erős határai vannak.
garanciát kérni nehéz ma bármire, hisz épp az orrunk előtt játszódott le a két " nagy" kálváriája PS4- ps4 Pro és az Xbox one--- xbox one S --->projekt scorpio. Ott kaptál garanciát? még is elkelt 100millió ezekből és semelyik nem tudja a 4 K-t.( scorpio már úgy ahogy igen )
Még a Ps4 pro sem tudja a 4K_t kiszolgálni, irreális elvárás lenne ezt egy hordozható eszköztől elvárni még manapság., megfelelő üzemidővel , mikor asztali vonalon sem képesek ezt a konzolok nyújtani. ezért nem értem ezt a dolgot...
Rengeteg AAA cím jön rá, és van köztük multiplatform is, de nem fogja ugyan azt nyújtani, mint egy asztali tömeg konzol soha nem a multiplatform címek adták el a Nintendo-t. Ezek csak pozitív plusz dolgok, hogy jönnek, nekünk.
A fejlesztőket nem tudom miből gondolod, hogy nem nyomják a játékokat rá,Szinte sorba állnak most a fejlesztő studiók, és UInreal motor és Vulkan Api hibátlanul fut a kis masinán, ami rengeteg független stúdiónak jó hír, Ezért jön az Új Wolfi is
Egyszerűen itt más az igény és a célközönség., nem kell erre COD ...[ Szerkesztve ]
-
félisten
Mit is írtam?
"Egész tavalyi évben a Hellblade volt az egyetlen játék, ami élményt tudott adni az xbox-PC vonalon."
Azt mondjuk lefelejtettem , hogy számomra természetesen.Amiket felsoroltál fele Ps only játék, fele meg nem tavaly jelent meg Cuphead és Nier kivételével.
"Persze lehet azt mondani, hogy neked nem tetszenek, de ha elvárod, hogy a Zeldát elismerje valaki akinek mondjuk nem jön be a világa akkor ezt te is tedd meg."
Mivel ez egy Nintendo hír és a Nintendo lett krtitikus szemmel nézve , erre tudnék máshogy reagálni, mint hogy nem Nintendo játékokat emlegetek fel? vagy mit vársz? Akkor elvárható lenne hogy ne mondjon valaki úgy véleményt egy konzolról és a játékokról hogy nem játszott vele?
Eljátszogatok én most is a COD ww2 vel, meg több játékkal de kicsit más az élmény faktor...DE azért reálisan nézve a dolgot, tökre megértem ha valakinek nem tetszik, azt is, ha véleményt alkot, mert ez egy természetes folyamat. DE negatív sztereotípiákból építkezni felesleges, mert aki ezt teszi az belátogathatna a topikjába, és olvashatna arról mi az ami naggyá teszi ezt a kis gépet, meg beláthatna abba is milyen minőséget képvisel a játékok terén és pl Mario galaxy a színes grafika terén és magáévá tehetné ezeket a dolgokat is.(az egyik legjobb platform / ügyességi játék amivel valaha játszottam bármilyen konzolon.)
Ha már megemlítetted a Sony játékokat maximális egyetértek. A Last of US számomra a top 3 játék között van, amivel valaha játszottam,ezért szeretnék venni egy ps4 pro-t,de most is előfizető vagyok egyébként a Ps now szolgáltatásra.
Sajnos teljesen tanácstalan vagyok , mert 4K tv-m van és szeretnék egy 4K BR lejátszót. Eddig reménykedtem a Ps4 pro ban , hogy megkapja ezta tulajdonságot,de oriic felvilágosított, hogy hardveres butítása van a dolognak. Most kénytelen leszek újítani a mostani One-m egy Scorpiora, vagy lemondok erről és marad a Ps4 pro....[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Tigerclaw #68 üzenetére
Miért ha most 4 K lenne akkor megvennéd egyébként? mondjuk 160 K ért?Komolyan kérdezem. Semmi más nem változna, csak 4 K felbontású lenne, ugyan ezek a játékok és minden.
-
félisten
"ha valaki máshogy látja kíváncsi vagyok a véleményére"
Máshogy látom. Ez a véleményem.Ahányszor ezt kifejtettem már itt a PH fórumán már nincs hozzá kedvem. Miközben leírtam neked a választ beesett még egy hozzászólás, amire már ( sajnos)válaszoltam és ez neked is szól egyben, a te felvetésedre.
Egyébként nehezen tudom elképzelni, hogy egy főleg kézi konzolt hogy lehet beállítani családi papás mamás játéknak. Hidd el a legtöbb switch user nem dokkolóban használja a gépet.Ez nem wii már.[ Szerkesztve ]
-
félisten
"papa mama gyerekek este elbaromkodnak"
Igen máshogy látja valaki. Nincs kedvem kifejteni....
Xuchi:
"Az meg már magánvéleményem, hogy a sok mairo, luigi, zelda már kezd nagyon unalmas lenni, és igazán csinálhatnának már új dolgokat is, alkothatnának új brand-eket, világogat."
ne haragudj, de ez nagyon nagy butaság volt,magánvélemény ide vagy oda... most 2 előítéletekkel megfűszerezett, közhelyekből táplálkozó emberke beszélget...
A legremekebb játékok az utóbbi időkben a Zelda, és a Mario galaxy például. Egész tavalyi évben a Hellblade volt az egyetlen játék, ami élményt tudott adni az xbox-PC vonalon. A mézes mázas külső mögött olyan minőség és mennyiség, ötlet forradalom van amit nem tudok neked felmutatni nagyon más játékban...
Splatoon2 önmagában úgy forradalmasítja a multiplayrer lövöldét, hogy a COD ba csak a felét behoznák, már új részként eladhatnák...
Az új zelda meg unalmas kezd lenni? alig várom, hogy végre folytassák, rövid volt és kevés és ezzel még vagyunk pár millióan, akik így gondolják.- Hülyeség azt gondolni, hogy 7-8 évesek konzolja a Switch, épp fordítva van...[ Szerkesztve ]
-
félisten
lehetséges Én inkább sima filmekben tudnám elképzelni. Egy-két Marvel filmben fenomenális lehetne, mint például amikor ledarálják az idegenek valamelyik várost a Bosszúállókban, vagy amikor ugrál , repked Pókfej a felhőkarcolók között.Persze kérdés , hogy ezt a rendezők, operatőrök hogy oldanák meg , hogy az általuk megálmodott jelenetet épp akkor, épp úgy lásd., ahogy k szeretnék.Nehéz lenne megoldani ezt.
Pont sportot nem szeretnék így nézni egyébként, de ez inkább szubjektív benyomás , bár az általad felvázolt dolog azért baromi élvezetes lenne.[ Szerkesztve ]
-
félisten
Soha nem lesz olyan, mintha ott lennél, se egy stadion se egy múzeum, maximum közelíteni fog hozzá ,de persze értem mire akarsz utalni. Itt nagy problémát jelent számomra az elszeparáltság, ami egyfelől jó dolog, de úgy érzem, van sok hátulütője is.
A cikk meg egy kátékonzolról szól, játékok szempontjából közelítette meg ő is.De egyébként értelemszerűen te is azt támasztod alá amit jelenleg a z N. gondol erről a dologról, amirőla cikk is szól.[ Szerkesztve ]
-
félisten
Imádom ezért a Nintendot, mert más, mint a többi és ez kell. Se a 4K se a VR még nincs itt igazából, csak előszelek fújnak, kissé hiányos kivitelezéssel és tartalommal.Persze szerintem majd jók lesznek , ha beérnek.
Ők azok, akik azzal próbálnak jó játékokat eladni, hogy a játékokat tartalommal tömik tele, ötletekkel, dizájnnal és kerülő utakat járnak. Ez nem azt jelenti, hogy a többi konzolon nincsenek ilyen játékok. Ott is vannak. Az a legjobb ha az ember tart otthon mindegyikből egyet .
Most már sorbaállás van a Kis Switch előtt a stúdiók fejlesztenek rá bőven és jönnek rá multijátékok is. Skyrim, DS, Wolfi EA sport játékok stb.. és az mellett meg ott vannak a saját nagy ágyúik is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest