Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Androidos tablet topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Megérkezett a hardverszállítmány
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
válasz
julius666
üzenetére
A cikk a TV adásról szólt, nem az üzleti használaton. Persze igaz amit mondasz, hogy a várótermekben, vagy prezentáción jó a nagy kijelző, de itt most a Hi-Vision TV adás volt a lényeg.
Abből kiindulva anyámék tökéletesen megelégednek a Grundig CRT TVjükkel, nem hogy FULL HDTV-vel, és ekkor még nem is említettem ezt Hi-Visiont.
Csak mellékesen, fatert már az is idegesíti, ha 5.1-ben kell filmet néznie, mert "mögülle ne jöjjenek hangok" amikor félálomban, fél szemmel nézi a filmeket!

-
WonderCSabo
félisten
válasz
julius666
üzenetére
A hírben arról pofáznak, h. a nappalinkban lesz ez a felbontás (még nincs) Ezért ez a reakció.
stevve: Itt a mediainfo. Úgy tűnik, emelték a bitrátát, régebben kevesebb volt sokkal, és blokkosodott mint állat. Persze még ez sem elég ekkora felbontáshoz. Nem sok látszik a kódolásnál sajna. Persze a 1 reframe és a NO CABAC érdekes.
(Tudom, ha ez normális lenne még jobban szaggatna)BTW: Itt az 1080ps. No comment... Nem csoda, h szebb a QuadHD, ennél egy jól kódolt 720p is sokkal jobban néz ki.
(#37) julius666: jaja, én is erre utaltam.

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13s 13.3" 16GB 4266MHz / Snapdragon 8CX Gen3 / 100% akkumulátor
- MacBook Pro M1 16 32/512, 100% Akkumulátor, 2 Ciklus!
- Apple MacBook Air M1 8GB/256GB, akku: 100%, garancia: 2026.10.12.
- Macbook Air 13" M1 A2337 (2021 gyártás) 46 ciklusos 96% akku
- Macbook Air 13" M1 A2337 (2022 gyártás) 38 ciklusos 98% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest