Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Asztrofotózás
- Augusztusi hardverszuflé
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz
cskamacska #33 üzenetére
Szerintem 1 év múlva már azt se fogjuk tudni hogy létezett a mantle, jó szoksás szerint 1000%-ban biztos vagyok hogy a mantle újitásai a dx12-ben lesznek megvalósítva. De jó is ez így nemkellenek az ilyen egy gyártóra fokuszáló megoldások. Pc játék piac is se szárnyal így nem kell a maradékját is saját szabványokkal a földbe taposni szerintem.
Egyébként ha ezt nem lépték volna meg szerintem eljöhetett volna a csak amd vga-val indul egy játék meg csak nvidiával indul egy játék móka is, hiába volt az a szöveg hogy ilyen nem lehet sose. Ha nincs egy közös nevezős szabvány mindig ez a vége..
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- Futás, futópályák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kés topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest