Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz
cskamacska #33 üzenetére
Szerintem 1 év múlva már azt se fogjuk tudni hogy létezett a mantle, jó szoksás szerint 1000%-ban biztos vagyok hogy a mantle újitásai a dx12-ben lesznek megvalósítva. De jó is ez így nemkellenek az ilyen egy gyártóra fokuszáló megoldások. Pc játék piac is se szárnyal így nem kell a maradékját is saját szabványokkal a földbe taposni szerintem.
Egyébként ha ezt nem lépték volna meg szerintem eljöhetett volna a csak amd vga-val indul egy játék meg csak nvidiával indul egy játék móka is, hiába volt az a szöveg hogy ilyen nem lehet sose. Ha nincs egy közös nevezős szabvány mindig ez a vége.. -
djculture
félisten
válasz
Vitamincsiga #30 üzenetére
Első két évben ember nem fogja kifizetni a ddr4 memória árát, emlékszem mikor bejött a ddr3 150ezer volt egy kétgigás modul és ráadásul a késleltetése óriási volt, így gyengébben teljesített mint egy 1066-os ddr2-es mezei modul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest