Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Csak 1-1 hónapra fizess elő egy szolgáltatásra, nézd meg ami érdekel, aztán irány a következő. Szerintem pl. Netflix, Apple TV+ nincs is annyi értelmes tartalom, hogy megérje a folyamatos előfizetést. Ez az HBO Max 33% kedvezmény jó ajánlat nagy katalógussal, be is állítottam egy emlékeztetőt.
Én azt utálom, hogy határok vannak az interneten, tehát a magyar Netflix nem az amerikai Netflix. Vagy ami nem is elérhető adott régióban. Akkor marad a kényelmes torrent.Hulu, amerikai Netflix, BBC iPlayer...
Örüljünk, hogy legalább zenében a kiadók nem találták ki, hogy mindegyiknek saját streaming szolgáltatás exkluzívokkal, aztán egy darab Apple Music (vagy Spotify, Deezer) előfizetés helyett fizess Universal Music streaming szolgáltatásra, Warner Music streaming, Sony Music streaming stb. attól függően melyik előadó melyik kiadónál van. Rémálom lenne.
#97 jasso
Néha szívesen mennék nagy vásznon megnézni valamit, csak gyalázat Mo-on 99% csak szinkron.
Otthon könnyű elkényelmesedni, ugyan kisebb a kép, viszont nincsenek rágcsáló, dumáló, mobilozó emberek, én szabályzom a hangerőt, fűtést stb. -
modflow
veterán
Az HBO Max-on van 4K HDR?
-
snemeth
aktív tag
válasz
HUNStorming #46 üzenetére
Nekem Sony van, ami androidos. Kodival felirattal tudom nézni az az eredetileg magyar felirat nélküli NF, Prime video és Hbo go filmeket is, és reklám nélküli Youtube is van a SmarTubenext révén.
-
Polllen
nagyúr
A spotify-nak nincs saját gyártású műsora. A filmeknél nem csak szolgáltatók, de tartalom gyártók is ezek a cégek. A fogyasztói igények is mások. A filmeket/sorozatokat nem úgy fogyasztjuk, mint a zenét. Így az ő oldalukról nézve logikus, h nem közösködnek. Teljesen más a költség oldal. Lehet amúgy, h egyszer majd lesz olyan, mint a spotify, de ezek a cégek más világból jönnek, mint a zenei kiadók.
Illetve az érme másik oldala, az hogy tényleg minden egyszerre kell? Ha igen, akkor ez az ára. Megfejik azt a fogyasztót, aki kényelmes és minden kell neki azonnal.
-
Cs1csó
titán
Három előfizetést is használok, Netflix, Hbogo, Amazon Prime, és eléggé dühítő, hogy mindenki sajátot akar, aztán fizess elő mindre ha valamit meg akarsz nézni. De a sírás persze megy, hogy mennyien letorrentezik.
Ez a rákfenéje, zenék terén "nagyjából" sikerült elérni, hogy egy Spotify-al kb. minden elérhető. Ameddig stream fronton ez nem lesz vagy pl. régi filmek régi szinkronnal stb.
Vagy pl. a Drágán add az életed c. film 2. szinkronját valaki - ha jól olvastam a leírást - az eredeti szinkron kópia segítségével 5.1-et csinált, hallgattam már piszok jó lett.
Tehát ilyen ínyencségek soha nem lesznek elérhetőek, az meg külön gond, hogy mindenki saját stream csatornát akar és perszer mindegyiknek van egy-két "AAA" címe húzóneve, de valljuk be egy-két címért nem biztos, hogy havi 2-3k-t érdemes kiadni. -
zseko
veterán
válasz
Juhaszatti #67 üzenetére
Ha jól tévedek, talán a Flash-el, az valóban úgy volt ahogy írtad
De ugyanez a Doctor Who is, az meg csak angliában volt elérhető. Amíg ki nem vetették az angolok, hogy azt is valami saját, ráadásul tán belpiacos szolgáltatásba vigyék.
Három előfizetést is használok, Netflix, Hbogo, Amazon Prime, és eléggé dühítő, hogy mindenki sajátot akar, aztán fizess elő mindre ha valamit meg akarsz nézni. De a sírás persze megy, hogy mennyien letorrentezik. -
aerosmith
őstag
Mennyi a magyar nyelvű tartalom? szinkronok, feliratok?
Lehet profilokat létrehozni korosztályok alapján gyerekeknek?
Mennyire megbítható a korosztályi besorolás?
Wokeflixen 7+os besorlásnál, leszbikus szellemről szóló sorozat is megjelent. -
Cassi
őstag
Addig adják gombokért, amíg a beetetési fázisban vannak. Ha elérik a kívánt felhasználószámot, akkor kezdődhet a kaszálási fázis. Minden streamingszolgáltató ezt csinálja, de azért nem árt vele tisztában lenni.
-
törölt tag
van már valami praktika az újabb webos régebbi készülékre való rámókolására?
-
Cs1csó
titán
- a reklámok minden csatornán - legalábbis sok csatornán vagy inkább csatornacsoportok szerint ugyanabban az időben vannak - az az oka, hogy nem is olyan sokszereplős a hazai piac pl. az RTL KLUB csoporthoz tartozik egy csomó csatorna ugye van aminek a nevében is benne van, hogy "RTL" de van amiben nincs pedig az is oda tartozik pl. a COOL TV.
Vagy a TV2 csoporthoz is tartozik egy csomó csatorna és ugye ezeket mivel egy helyről irányítják simán össze lehet hangolni.- butul az egész társadalom elég csak az Észbontók c. sorozatba belenézni. Egyesek szerint meg van játszva de sajnos nem hiszem, hogy ennyire jó színészek lennének.
- az meg tipikus, hogy egy filmet úgymond szó szerint "kiherélnek" tehát először leadják, mondjuk szombat este főműsoridőben, aztán vasárnak délután azt hétfő délután aztán, kedd délelőtt majd még szerda délelőtt Tehát folyamatosan "csorog" le az adott film az egyre "olcsóbb" sávba.
A kivágás pedig undorító egy dolog, de ugye pár filmnél kénytelenek ha ezt a fenti "díszítősort" akarják minden filmnél eljátszani.A Tűzben edzve c. sorozatot szokta nézni jókat lehet röhögni a sok bénán. Amikor katanát próbálnak készíteni az a legdurvább, egy 100 évvel ezelőtt ért japán kardkészítő mester ha látná ezt a részt tuti harakirit követne el.
-
StanDoFF
tag
Szerinted ha az van írva, hogy március 8-án indul, és akkor le kell tölteni a MAX alkalmazást, hogy használhasd, akkor áprilisig várni kell?
Az alkalmazás már azóta készen van, amióta elindult a szolgáltatás angol nyelven. Kap egy magyar fordítást, és 8-án lekerül az induló lokalizációkról tiltás. Kb 2 kattintás nekik. -
Magnat
veterán
Üdv,
arról vajon van valami infó, h a paralell 3 stream esetében meg lesz-e határozva, h milyen eszközön lehet nézni? Ha jól tudom, a Go-nál vmi olyasmi van, h lehet több eszközön nézni egyszerre azt is, de az nem lehet mind tv, hanem 1 tablet, 1 tv, 1 telefon, 1pc v vmi ilyesmi.
Szerk.: most a HBO Max oldalán 3 különböző eszközt írnak, de nem világos, h típusra kell-e különbözniük.
-
Tigerclaw
nagyúr
Majdnem ajanlottam hogy vegyel egy Amazon Fire TV sticket, de pont HBO appot nem latok rajta. Van Netflix, Prime, Disney, Apple TV, de HBO nincs valamiert. Talan penzt ker az Amazon, hogy felkeruljon oda az idegen streamer app.
Amugy en most az Amazon Prime-ra fizettem elo es meglepoen sok jo cucc van rajta, de mennyisegben kb. a HBO szintjen lehet, szoval par honap mulva ezen se lesz mit nezni. Ez a gond azzal hogy mindenki sajat stream szolgaltatast indit. A HBO, Prime, Disney csak 3-4 honap erejeig birja kinalattal, az Apple TV+ meg annyi ideig sem es, a Netflix meg tele van nezhetetlen sajat gyartasu filmekket, sorozatokkal, raadasul kb. 3x annyi penz.
-
Lala77
tag
válasz
Dragon3000 #59 üzenetére
Köszi, ezen a mondaton sikerült átsiklanom, pedig kétszer is olvastam
Akkor elég márciusban regelni. Sőt gondolom lesz próbahét/hónap. -
zseko
veterán
"Hol nézed te hogy támogatott e?
A tv-n? Vagy van valami lista?" -
Tigerclaw
nagyúr
Hiaba olcso, ha par honap utan mar nincs mit nezni rajta.
Mondjuk ezert maguk a streamszolgaltatok is tehetnek, mert par tucatnyi filmet, sorozatot belenyomnak a user arcaba, a tobbihez meg szinte datamining kell, hogy megtalalja az ember. Sokkal tobb segitseget kellene adniuk a nezoknek, mert hiaba van kinalat, ha nem talaljak meg a szegenyes menuben.
Az HBO-tol meg eddig csak az Apple TV-nek volt szegenyesebb kinalata, mennyiseget tekintve.
-
zseko
veterán
válasz
Juhaszatti #34 üzenetére
Remek, akkor mutass rá kérlek, hogy ezen a listán hol látható a sorozat.
Az unogs is csak USA-t és olaszt ír. -
Polllen
nagyúr
A legegyszerűbb ilyenkor egy chromecast. A sima chromecast-hoz kell egy mobil amiről átküldöd a képet, a chromecast with google tv (vagy mi box vagy nvidia shield) meg saját appokkal operál, persze ezekre is ki lehet küldeni, amit néznél. Vagy apple tv, ha inkább ios párti vagy.
-
És ha nekem HBO előfizetésem van a Telekomnál, és azzal jár a Go is, akkor mi van?
-
Lala77
tag
Srácok, ha most előfizetek az HBO Go-ra, akkor is kapom a kedvezményt márciustól?
Egy ideje gondolkodom rajta, hogy előfizessek, csak nem léptem. Így most eléggé megérné előfizetni, ha a kedvezmény így is működik.
Van valami kitétel, hogy mennyi ideje kell előfizető legyél vagy csak áthúzzák az előfizető adatbázist? -
.LnB
titán
válasz
HUNStorming #46 üzenetére
Hol nézed te hogy támogatott e?
A tv-n? Vagy van valami lista?Elvileg ez LG belsős infó:
"az HBO Max appnak legalább webOS 4.0 kell, vagyis 2018-as, vagy újabb modellekre lesz elérhető az app."
Szóval a C9 bőven belefér ebbe.Sajnos a magyar app még sehol sincs. Legközelebb április környékén lehet. És a legújabb modellekre (vagyis inkább webOS verzióra) jöhet elsőre, majd szép lassan a többi.
Máshol ezt az infót kaptam.
+ infó: LG tv-k Disney+ app pedig 2016-ig visszamenőleg lesz. Ismét hangsúlyozom, elvileg.
-
strogov
senior tag
válasz
szabi__memo #39 üzenetére
Szerintem backup-nak amíg van maradni fog virágbolt, de míg 3 éve napi rendszerességgel szedtem valamit, és folyamatosan a hely és az arány dilemmájával küzdöttem, tavaly már sokszor hetekig csak a jelenléti megtartás miatt léptem be.
A netflix elég erőteljesen beleszállt a tartalom gyártásba, az hbo meg egy "gyüjtő". Virágboltnál előre kell gondolkodni, majd feliratot vadászni ... ha hajtogatáshoz bedobnék valamit háttérbe, már nem opció, de egy fáradt nap végén se. Akinek másból se áll az élete mint virágbolt böngészésből mert nincs munkája, annak nyilván jobb lehet egy ebéd árát megspórolni.
Nálam az induló "löket" a streaming felé rendszeresség volt. Kislányom vacsora után fél8-ig nézhet mesét. TVben ilyenkor vagy van valami vagy nincs ... leginkább baromság van reklámokkal. Ezért szedtem volna szorgosan ha lett volna virágboltban kisgyereknek szinkronos mese. Így jött be hbo go, majd netflix. Neki már semmi nem kell külön, és ez a családi békét pozitív irányba tolta ami simán megérte az előfizetési díjat.
-
snorbi82
senior tag
LG tvnél, webOS 4.0 kell majd vagy frissebb. Akinek 3.x van, nem fog menni a HBO MAX!
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A jelenlegi HBO Go előfizetők az eddiginél alacsonyabb havidíjért élvezhetik a Max nagyobb kínálatát.
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest