Hirdetés
- Riasztó topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Csak az F1 25-re koncentrál az új AMD Software
- TCL LCD és LED TV-k
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
A Tokió rész tényleg érdekes volt, onnantól meg az űber mutatványoké volt a szerep. Ez ugye van akinek bejön, van akinek nem, elejében én is túlzásnak tartottam és mindig úgy voltam, hogy "fú ezt is túltolták". Ettől függetlenül szerintem szórakoztatásnak megállja a helyét, pörgősek, de nem egy kategória az első két résszel.
De én pl nagyon bírom Paul W. filmjeit (RIP), egyik kedvencem a Running Scared, de ott van még a Hours vagy a Lazarus plan. Szóval lehet ezért nem is zavarnak a FF szériában ezek a nagyon elvont dolgok.
Visszatérve, gyanítom a piac miatt amúgy pont ezeket az akciós jeleneteket tolják majd a játékban is, na ilyen szinten viszont nem kérek én se belőle. Nem tudom elképzelni ezt élvezhetően, főleg a bemutatott köntösben.
-
SwaZy1337
tag
válasz
HELLAFLUSH #3 üzenetére
Na jó..ezen felröhögtem
-
Mi értelme ezeknek képeknek amúgy?
15 éve volt divat, hogy KÉPEK JÖTTEK JÚÚÚÚHJJJ.
Ez a stúdió a múltban él?
Nem számít, az fog számítani, mozgásban hogy néz ki. -
HELLAFLUSH
őstag
csak akkor veszem meg ha ilyen váltók lesznek benne
-
GodGamer5
addikt
Várós.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S21(128/8) dobozával tokkal
- HP Victus 15-fa Gamer Tervező Vágó Laptop 15,6" -35% i5-12500H 16/512 RTX 3050 4GB 144Hz
- ELITRO Részletfizetés , bankmentes , kamatmentes. Érkezés alatt . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Új Asus TUF GAMING A15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 2050 4GB 144Hz
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- ELITRO Részletfizetés , bankmentes , kamatmentes. Érkezés alatt . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest