Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
- Powerbank topik
- Vaskos ventilátort villantott a Seasonic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- PLC programozás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
A Tokió rész tényleg érdekes volt, onnantól meg az űber mutatványoké volt a szerep. Ez ugye van akinek bejön, van akinek nem, elejében én is túlzásnak tartottam és mindig úgy voltam, hogy "fú ezt is túltolták". Ettől függetlenül szerintem szórakoztatásnak megállja a helyét, pörgősek, de nem egy kategória az első két résszel.
De én pl nagyon bírom Paul W. filmjeit (RIP), egyik kedvencem a Running Scared, de ott van még a Hours vagy a Lazarus plan. Szóval lehet ezért nem is zavarnak a FF szériában ezek a nagyon elvont dolgok.
Visszatérve, gyanítom a piac miatt amúgy pont ezeket az akciós jeleneteket tolják majd a játékban is, na ilyen szinten viszont nem kérek én se belőle. Nem tudom elképzelni ezt élvezhetően, főleg a bemutatott köntösben.
-
SwaZy1337
tag
válasz
HELLAFLUSH #3 üzenetére
Na jó..ezen felröhögtem
-
Mi értelme ezeknek képeknek amúgy?
15 éve volt divat, hogy KÉPEK JÖTTEK JÚÚÚÚHJJJ.
Ez a stúdió a múltban él?
Nem számít, az fog számítani, mozgásban hogy néz ki. -
HELLAFLUSH
őstag
csak akkor veszem meg ha ilyen váltók lesznek benne
-
GodGamer5
addikt
Várós.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Slightlymad Studios májusban hozza el nekünk a népszerű film széria alapján készülő játékot.
- Láncfűrész topik
- Kalandor: Habemus papam
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen autót vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- Politika
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Xbox One és 360 játékok eladók!
- Kioxia 256GB NVMe SSD 2230-as méretben 51% és 83% közötti kondíciókkal 6db van
- Új! AKCIÓS! 4K DDR5 AM5 RYZEN 5 7600X 12x5.3Ghz RTX 4070 12GB GDDR6X 1TB M.2 4TB HDD 32GB Gamer PC
- LG UltraGear 32GQ85X-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- LG 27UP650P-W IPS Monitor! 3840x2160 / 5ms / 60Hz / FreeSync
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest