- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- RAM topik
- Notebook hibák
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
"Valahogy legyen osszefuttatva a mostani skizo allapot"
Ajaj... Látom látom megpördült, és csak gurul, és gurul a gyógyszer...
Én ezt maximálisan támogatnám az egész emberiség összes iparágára nézve, de sajnos az ellenkezője felé halad a világ hosszú idő óta, amihez nagyon jól szocializálódott a fogyasztók társadalma. Látszólag minden egyre "okosabb" és ezáltal, illetve egyéb okokból is multifunkciósnak, "sokoldalúnak" tűnik, de az igazság az, hogy közben ugyan úgy majdnem minden minden apró célterületre (de főleg ami potenciálisan "szakmai" célt szolgálhat(na)" kell egy-egy multi-eszköz, ami azt az egy valamit tényleg jól csinálja, miközben kvázi ki kell fizetni a hasztalan funkcióit is.A tágabb körű hasonló problémáról meg ne is beszéljünk, hogy szándékosan semmit nem próbálnak meg tényleg kiegyensúlyozottra, "jóra" készíteni, hanem lehet válogatni az olcsó kacatok, a különböző kompromisszumokkal megvágott középkategória, és a megfizethetetlen túlméretezett csúcskategória közt (illetve a fentiek miatt sokszor a "csúcs" sem valódi csúcs már, nincs minden tekintetben a csúcsra húzva az sem, hacsak nem a legek-lege, amit tényleg szinte senki nem tud megfizetni és nekik sem igazán éri meg, ideálisabbnak tűnik több olcsóbb kütyüvel kiváltani az egy drágát).
-
bunfi
őstag
A radikális váltásokat általában a szoftver oldal fogja vissza (legalábbis nekem ez a meglátásom). Meg persze az, hogy nem adunk olyat ami annyira jó lenne, hogy nehéz legyen kikényszeríteni az újabbra váltást. Amivel nincs is feltétlenül baj, csak valahogy az utóbbi évtized semmi egetverőt nem hozott. A folyamatos foglalatváltástól eltekintve persze
Személy szerint én is visszasírom a C2D-t, mert akkor még volt értelme áldozni egy tényleg jó alaplapra. Én is végigjártam az E2200-E8400-Q8300 lépcsőket és a teljesítmény pedig szépen növekedett.
-
Legyen pl. az emlitett sema szerint mukodo CPU: legyen az, hogy ha a 4 vagy 6 magos alap CPU kepes valamire, akkor ahogy pakoljuk be a tovabbi magokat, csak az arcedula novekedjen, de a meglevo kepessegek ne valtozzanak.
Aham, ezt te, aki erősen bele és ráéátsz az iparra, bont te várod?
Come on, sose fogaj feladni az Intel, legalábbis önként tuti nem a szegmentáltáságot. Jóval több cash-t lehet lehúzni vele.
-
hokuszpk
nagyúr
en egy olyan cpu -t tudnek elkepzelni, amiben van mittomen 120 x86-64 vegrehajtoegyseg, aztan majd a biosban bekonfiguralom, hogy hany cpumagnak akarom latni. mondjuk mondhatom, hogy az egesz 1 cpukent latszodjon, mert olyan kodom van, hogy akar 100 utasitas is egymastol fuggetlenul vegrehajthato ; ha meg akarom, akkor 40 cpunak latszodjon, mert orulok ha 3 utasitast lehet parhuzamosan megcsinalni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest