- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Egérpad topik
- Házimozi belépő szinten
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spirit
őstag
Én is egy közel megvalósíthatatlan marketingmaszlagot látok csak, miközben a valódi cél, hogy ne legyen senkinél "akármire" felhasználható, erős hardver és lehetőleg a játék se legyen a birtokodban, így a lehető legjobban ki legyél szolgáltatva. Helyette próbálják megmagyarázni, hogy jobb lehet a késleltetés, mint helyileg futtatva.
A képminőségről meg ne is beszéljünk. 4k@60-on, 8biten már a HDMI kábel határát feszegeti így is.(18Gbps) Mire ez kiforrja magát, addigra a 4K alap elvárás lesz. Tudom, tömörítgessünk, és nézzük a gyors mozgásnál kockásra széteső képet. Nem tudom ki hogy van vele, de a legjobb minőségű Youtube-ra tolt gameplay-ek sincsenek köszönő viszonyban sem a helyileg futtatott játék képével.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Első olvasatra ez butaságnak hangzik, de ha kellő számítási kapacitást tudnak beépíteni, akkor lényegében lehetséges.
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest