- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- nVidia GeForce GTX 1060 (GP106)
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Debesq
tag
válasz
MrDerekas #116 üzenetére
Gratulálok! Nekem még nem volt szerencsém.
(#117) Yeffy Grat neked is! Én nem találom a térképen azt a versenyt.
Ja, és megcsináltam kétszer a Dover Street Challenget, és nem adott semmit.Pedig direkt bementem a shopba is, vettem valamit, azt mondták akkor megjön a jutalom, de semmi. Vagy már nem is érvényes?
(#120) rep3at Hajrá! Biztos elmegy, szerintem nem kell hozzá erős gép.
-
Debesq
tag
Ezek engem is érdekelnének! Főleg, hogy új vagyok, az eredetivel nem játszottam. 🙂
Egyébként szerint is legyen ez a topik, a cikk alapján sokan ide találnak majd.
Lenne kérdésem is. Vettem egy Nissan GT-R-t. És hiába vettem bele a performance pártokat, nem nőtt a kezelhetősége. Még a felfüggesztéstől sem. Gyorsulás, végsebesség 800 felett van, ez meg 520. Másnál volt ilyen?
-
Debesq
tag
Sziasztok! Az nem tudjátok miért van, hogy tegnap még megtudtam venni a kocsimba az Elite cuccokat, ma viszont a maradékot még pótoltam volna, de nem engedi. Sőt, véletlenül eladtam a kocsiból egy Elite alkatrészt, és annak a helyére se tudok venni, a Pro a legmagasabb szint amit enged.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest