Új hozzászólás Aktív témák
-
LamerGyuri
senior tag
A WorldOnlinePL pedig egy "archive", a WU.gg-vel egyesüléskori állapot. Úgy volt, hogy megy a kukába (a hivatalos oldal szerint), de örömmel fedeztem fel valamelyik nap, hogy mégis megmaradt, elérhetővé tették. Sajnáltam anno, mert donáció fejében megkaptam a Bugattit és a kisbetűket tartalmazó nicknevet.
Elméletileg nem fejlesztik már, de ez nem biztos, mert az egyesülés óta nem követem őket. -
MrDerekas
addikt
A Wu.gg és a Nightriderz a játékos szerverek. A többi számunkra nem releváns. (Teszt, fejlesztői, community)
A wu.gg egy klasszikus játékmenet. Lassabb fejlődés, kevés pénz, drága kocsik. Veteránnak való
A nightriderz gyorsabb fejlődés, sok lóvé, néhány autó különbség a másik szeróhoz képest, kevesebb part, skill korlátozás. Túlhúzott képvilág. Ez inkább vérpistikés.
Objektíven ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged