- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
MrDerekas #171 üzenetére
szevasz. Értem. Egy-két nap és talán lesz pár szabad pillanatom játszani.
Ott megyek, ahol a többség megy, mindegyfiatalos, gyorsabb, vérpistikés: nézőpont kérdése. Ajánlom kipróbálni mindenkinek, aki leszúrja a másikat, hogy elnyomott 5-8-10 nitrót a versenyben, hogy tessék kipróbálni elnyomni azt az 5-8-10 nitrót a versenybe, ütközés és hibátlan full extra menetet összerakni. Volt szerencsém, az se kutyafüle, és a vérpistike mindig veszít, ha én, te, mi meg jól felkészülten megyünk be. nitro, ready, nitro, pajzs,, ott , ahol kell, stb, nem részletezem.
Klasszikus, melós, veterános. Az idő pénz. Melózok eleget, inkább az időt itt megvásárolnám, a ranglétrát már véggijártam 10 éve, most csak versenyt akarok, kaparni nem nagyon.
mindegy, hétvégén nem utazom sehova... se. vissza... se... itthon vagyok, megyek pár versenyt, ahol kell, aztán nyomom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged