Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 3D nyomtatás
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos tablet topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
MrDerekas
üzenetére
szevasz. Értem. Egy-két nap és talán lesz pár szabad pillanatom játszani.
Ott megyek, ahol a többség megy, mindegyfiatalos, gyorsabb, vérpistikés: nézőpont kérdése. Ajánlom kipróbálni mindenkinek, aki leszúrja a másikat, hogy elnyomott 5-8-10 nitrót a versenyben, hogy tessék kipróbálni elnyomni azt az 5-8-10 nitrót a versenybe, ütközés és hibátlan full extra menetet összerakni. Volt szerencsém, az se kutyafüle, és a vérpistike mindig veszít, ha én, te, mi meg jól felkészülten megyünk be. nitro, ready, nitro, pajzs,, ott , ahol kell, stb, nem részletezem.
Klasszikus, melós, veterános. Az idő pénz. Melózok eleget, inkább az időt itt megvásárolnám, a ranglétrát már véggijártam 10 éve, most csak versenyt akarok, kaparni nem nagyon.
mindegy, hétvégén nem utazom sehova... se. vissza... se... itthon vagyok, megyek pár versenyt, ahol kell, aztán nyomom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő