- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- UHD filmek lejátszása
- OLED TV topic
- Gamescom 2025: Jubileumi csúcs-VGA-t villantott az ASUS
- Apple asztali gépek
- Miért nem szép a HDR a tévéden?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
szero Nightriderz, csati altalaban GN1, esetleg 2.
ha nincs senki, neha atnezek EN 1-re is.elhiszem, h a masik lassabb, kimertebb, de nekem mar nincs annyi idom, kedvem meg erom belefeccolni, mint anno volt, kifejezetten jol jott a gyorsabb cash/rep dobalas, h mihamarabb megvehessem a kedvenceimet.
a grafikat meg tovabbra se ertem, mitol "verpistikesebb", emlekeim szerint anno ugyanilyen volt.
-
LamerGyuri
senior tag
Milyen rendszered van? Honnan? Eredeti, aktivált? Routerben a tűzfal ki van kapcsolva, UPnP pedig be? Alapbeállításon megy, vagy esetleg túl szigorú szabályok nincsenek benne beállítva? Mikor volt utoljára újraindítva? TP-Link-ek szeretnek 2-3 havonta meghülyülni.
Honnan töltötted le a játék állományát, valamint a launcher-t?Azért nem értem, miért nem jó nálad, mert nekem a laposon aktivált, naprakész W10 Pro van, free Avast, Inteles videokari, és csak a microsoft adathalász szarjait kapcsoltam ki, minden más gyári beállítás. A grafikai megjelenítés nyilván nem fullos az integrált miatt, de bármikor tudok játszani online.
Ja, és kizárólag wifi-n nyomulok a laptopon. -
MrDerekas
addikt
A szolgáltatód irányába is elég ha mikro szakadások vannak. Ha szerver oldalon lenne a probléma, az tömegesen jelentkezik. Vagy valami háttérben futó folyamat akassza meg a gépedet. (Van pár vírus is ami előidézheti, vírusirtó is bekavarhat, plusz néhány monitorozó progi is egyidejű futás mellett képes megölni a játékélményt) Tipp: kábel csere, router/modem restart, torrent kilövése
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Makulátlan 16" MacBook Pro M1 Pro 16/1TB (10/16) Dobozában, ajándék tokkal.
- Logitech G923 Racing Wheel and Pedals Xbox One/PC Kormány És Pedálsor
- eladó 4db 2TB NASware WD red (WD20EFAX)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- ÚJ Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 24GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3183, 94% Akkumulátor
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest