Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacazr93
senior tag
nem tűnnek rossznak ezek a kis mod-ok.
Délután kiis próbáljuk őket
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
- = Zk = - #43 üzenetére
Sztem egy próbát megér.
De látom rajtam kívül más nem is próbálta ki. Az kemény.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Na, megnéztem a márciusi DX-el, azzal is sz@r, szal fogalmam sincs mi lehet a gond... De 9.11-el meg jó... Na mindegy, nem vagyok hajlandó drivereket cserélgetni.. :\
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Zolinho1026 #35 üzenetére
RivaTuner.
@Zk: Én annyiban látok, hogy szebbek az autók úgymond, valamennyivel. Sztem a gumin meg kifejezetten látszik pl.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
Gondoltam, hogy ez lesz, hogy nincs alap... Vissza meg nem csinálom, ha nem haraxotok.
Bocsi, az 5MB-s képekért..
De így legalább nincs minőségromlás...
De pl játékon belül az M3-nál a féklámpánál is tök szépen látszik, hogy szebbek a textúrák. Meg az R8-nál is. Nem játszottam túl sokat, csak meglestem.
@Barthezz2: Akkor ok. Nekem 9.12-vel, meg 9.12 hoftix-el is villogott. DX augusztusi?
@D1Rect: Elfér az, kenyeret nem eszik.
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
- = Zk = - #18 üzenetére
Menni megy, csak szép villogó fekete kockák vannak, a menüben csak az autó, játékban néha máshol is...
Lehet régebbi DX-el pl. nem lesz, fogalmam sincs, nekem augusztusi van telepítve abból is, és hát régebbi driverrel nincs ez a hiba, szal gyanusan a 9.12 sara, meghát ugye lentebb írták, hogy más játékkal is tapasztaltak hasonló hibát.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Minden kell onnan, ami a forrás oldalon le van írva. Vagyis mind3 csomagolt állományt le kell tölteni. Ha erre gondolsz.
Az unpack-er kicsomagolja az egész telepített játékot, relatív lesz ~10GB.
A másik 2 cuccot meg bele kell másolni, ha kicsomagolta.
@Zk: Kipróbáltam újratelepítés után 9.12-vel és HF driverrel is, villogott mind2vel. Most 9.11 van fent, azzal műxik. Nincs villogás, v is először azt hittem lesz, de nincs. Először azt hittem, hogy a 9.12 hoftix sara lesz, de nem...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
- = Zk = - #13 üzenetére
Ezt megéri, elég batárul néz ki....
Csak 9.12-vel sz@r a shift.... autók texturái villognak.. Hotfix-el is...
-
- = Zk = -
félisten
hm. nekem tetszett simán, mindenféle mod-ok nélkül is.
de lehet egyet-kettőt kipróbálok a közeljövőben -
hackeeeee
Jómunkásember
Nos, 9.11-el nincs hiba, szal felrakom így, és megírom, hogy jó e.
-
Gulyopapa
addikt
Szóval ez egy FOS !!! Sajna nekem is megvan, megvettem én barom ( 7k-ért eladó amúgy ) de mostmár FORZA 3 a nyerő ( a GT5-ig
) !!!!!!!
-
Húúú most a vérpistikék hogy örülhetnek a GF9400GT 2GB-uknak
-
aram01
nagyúr
ezzel kapcsolatban lenne egy kérdése: filoztam hogy veszek egy 26" tft-t (nemsokára lesz egy 5850-em) de a a három monitoros megoldás b@ssza a csőröm a 26 os helyett vennék inkább 3db 22-est? vagy ehhez inkább 24-es kéne?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Kipróbálom 1gb-s 4870-nel.
Amúgy miért? Nálam normálisan ment...
-
HyP3b0y
senior tag
Hát ez nagyon jó, eddíg az ATIsok örültek ha normálisan megy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest