- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzso
veterán
válasz
Hieronymus #16 üzenetére
"Nem tudod. 25 FPS sebességű videó adatfolyamot szúrnak be a ts-be.
Ezt rögzíti a DVB program."
25 FPS nincs csak 50. Pontosabban 50i. Nem egy frame-et vágnak szét 25Hz-en, hanem egynek dobják el a felét 50-en..."A lehető legalacsonyabb sávszélességen, a lehető legtöbb (képi) információt próbálnak áttolni, professzionális hardver eszközökkel. Ezzel nem veszi fel a versenyt a Handbrake."
Sajnos gyakran nem szokott sikerülni nekik. Egy azonos bitráta mellett sokszor sokkal rosszabb videót produkálnak mint az x264. -
easy...rider
őstag
válasz
Hieronymus #13 üzenetére
Akkor rögzítem 50 FPS-sel TS formátumban majd deinterlace szűrővel átengedem x264 konverteren (Handbrake) és csinálok 25FPS MKV-t belőle. Ugye így szokott ez működni? BluRay lemezt már rippeltem, de ilyet még sose csináltam és nem szeretnék olyat venni amivel nem boldogulok majd.
-
válasz
Hieronymus #8 üzenetére
Nekem pont az volt a fontos, hogy USB-s legyen és tudja a DVB-C-t, ennél jobb áron pedig nem találtam tunert. A listában lévők vagy beszerezhetetlenek vagy túl drágák, úgyhogy azokról letettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Könyvajánló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BestBuy topik
- Arc Raiders
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 17 - alap
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB // Számla+Garancia //
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év telekom gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest