Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Se kép, se hang problémát próbáld meg úgy orvosolni, hogy a programjában nyomsz egy E-t, bejön a beállítások menü és a Display és Audio füleken átállítod a dekódert (átállítás után újraindítod a programot). Ha így sem jó, akkor jó eséllyel csak kodek probléma.
M1, M2, Duna és hasonlók akkor nem jöttek be, amikor a 4.5.2-nél előbbi verziójú programot telepíted fel. Érdemes a legfrissebbet feltenni, a 4.5.2-ben már kijavították az alsóbb frekvenciák listáját, de 4.5.4 a jelenlegi naprakész verzió. Remélem nem a CD-ről telepítetted fel a dolgokat.
Ha az AMDVBT2 BDA driver for DVBC Build 140425 drivert teszed fel, akkor mellőzheted a butácska gyári programot és használhatsz helyette például ProgDVB-t (távirányítót is be tudja tanulni).
-
Nem, mondhatni még nem. Az előző verzióhoz (140105) képest javítottak a DVB-C frekvencia listán, mert korábban nem fogta be a 128500 kHz-en lévő multiplexet.
Az egyik fórumon olvastam, hogy volt, akinek sikerült egy kis trükk segítségével ProgDVB-vel működésre bírnia a tuner DVB-C részlegét. Nálam ez nem vált be, de tovább próbálkoztam és végül DVBViewerrel sikerült.
Folyamata: DVBViewer indít --> DVBCTVRplayer.exe indít --> DVBViewer - Csatorna - Csatornahangolás -->
--> jó esetben megtalálja a csatornákat és amíg fut a DVBCTVRplayer, azaz a tuner saját programja, addig a DVBViewerrel lehet nézni a TV-t.
-
válasz
easy...rider #12 üzenetére
Nem próbáltam még hosszabban felvenni, mert jelenleg nincs annyi szabad helyem.
Ha majd más programmal is működni fog a tuner (egyelőre csak a hozzá adott programmal működik), akkor talán lesz lehetőség tömörített videó rögzítésére.Nálam viszonylag stabilnak mondható a program, ha csak egy adót nézek, akkor órákon át is elszaladgál gond nélkül. Ha mellette még netezek is és a böngészőben, valamint a TVRplayerben is be van kapcsolva a hardveres gyorsítás, akkor néha összeakadnak, ilyenkor a tuner programja adja fel előbb a harcot (egyszerűen csak leáll).
Nem mondom, hogy tökéletes, de nálam eddig jól működik, bevált.
-
válasz
Hieronymus #8 üzenetére
Nekem pont az volt a fontos, hogy USB-s legyen és tudja a DVB-C-t, ennél jobb áron pedig nem találtam tunert. A listában lévők vagy beszerezhetetlenek vagy túl drágák, úgyhogy azokról letettem.
-
Igen. Egy szabad USB port kell hozzá és lehet nézni a kábeltévét vagy a szabadon fogható csatornákat.
Sonar: Csak annyival, hogy ez képes a DVB-C adások vételére, azok meg nem. Akinek csak DVB-T/T2 vevő kell, annak elég az olcsóbb verzió is.
Hyeronimus Kb. fél éve került piacra a tuner, azóta csiszolgatják a drivert és a szoftvert is. A supporttal már többen vették fel a kapcsolatot, sikeresen. Ígéretük szerint hamarosan lesz majd BDA driver a kábeles részhez is. Meglátjuk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Jogász topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okos Otthon / Smart Home
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- ASUS routerek
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest