- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hardboy
tag
-
Tonyk
veterán
"Ha nincs router, akkor pl. http://www.whatismyip.com címen kiírja az IP címedet, azt beírod és bejön a nas."
Már ha a web-es megosztás a 80-as porton megy! Ha nem, akkor ip:portszám formában kell megadni. De kétlem, hogy router nélkül lenne a netre kötve a nas, mert akkor meg netezni nem tudna otthon.
Ha meg router mögött van, akkor pedig forwardolni kell a 80-as portot a nas belső, (és reményeim szerint) fix ip címére. Amivel az a cumi, hogy ha a router admin felülete is azon megy, akkor vagy ezt vagy a nas-ét át kell áttenni másik portra és azt forwardolni a megfelelő címre.
"Ilyen pl. a http://www.dyndns.org"
Ami ugye fizetős lett... Ingyenes még egyelőre a noip.com .
-
Rascally81
aktív tag
Nagyon szuperül működik....egy a gondom vele, hogy mikor Androidos telefonnal streambe akarok lejátszani egy filmet, az adott (video) könyvtárból, csak egyszerűen kiírja, hogy nem tudja lejátszani.
Eddig bárhonnan nézni tudtam........
Gondolom a jelszóval nem tud mit kezdeni,,illetve nem is kéri.
Nem ismertek androidra olyan stream lejátszót, ami esetleg tudja a jelszó kezelést? -
törölt tag
Szia!
Nekem 310 -em van és mivel nem tudom, hogy kell, ezért csak azt írom, hogy nálam hogy működik. Az a "root" valójában a tár (kötet). Nem tudom, a 320 alapértelmezetten hogy hívja. a 310 Volume1 -nek. Az alatta lévő mappák nem mappák, hanem "megosztások". Ezeknek állíthatsz be különböző jogokat, amik az alattuk létrehozott mappákra is érvényesek lesznek. A gyárilag meglévő megosztásokon is állíthatsz ezt-azt, de nem mindent. Egy általad létrehozott megosztás lehet nyilvános, privát, vagy haladó. A haladó azt jelenti, hogy részletesebb beállításai vannak (mely felhasználóknak van olvasási, írási joguk). Ha egy megosztás a DLNA (médiakiszolgáló) menüben ki van jelölve, mint közzétett, akkor az automatikusan nyilvános lesz. Tehát első körben sztem hozz létre egy felhasználót (asszony) és adj neki jelszót! Aztán hozz létre neki egy megosztást és állítsd be a jogosultságokat! A gyári megosztásokat is állítsd be igény szerint!
Ha Windows -t használsz, akkor ne Samba -t használj, hanem CIFS -t! Vagyis a gyárilag hozzá kapott telepítő CD -t. Én ezzel felcsatoltam a teljes tárat (Volume1). Azt a sajátgép -izét nem nagyon ismerem, nálam a TotalCommander rendszerrel indul. Ha egyszer megadtam egy betüjelet a tárra, akkor az mindíg látszik. Ha rákattintok, akkor kéri a felh, jelszót. Amelyiket itt megadom, annak a jogosultságnak megfelelő megosztásokat (mappákat) látom. Remélem, érthető volt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest