- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
válasz
_Petya_ #2993 üzenetére
ezt a screent telepíteni kell? csak mert az oké, hogy az ubuntun alapból fenn van, de a NASon nem ubuntu fut
Plusz ez pontosan mit tesz? A háttérben futtatja tovább az SSH-n kiadott parancsokat, vagy csak megtartja amit addig csináltál, és folytathatod, ha újra belépsz? -
törölt tag
válasz
_Petya_ #2993 üzenetére
Köszi!
Tudom, csak akiss78 nak világítottam rá a kérdéssel, hogy alapból mi a bajom az MC -vel. Én másképp oldottam meg. Írtam korábban, hogy hogyan. Nekem így sokkal kényelmesebb, praktikusabb, sokoldalúbb. Nem kell ffp, nem kell ssh, a műveletek (pl. kitömörítés) nem a NAS -t terhelik. A kütyü kb. akkora, mint egy nagyobb öngyújtó, nincs benne mozgó alkatrész és mivel távolról elérhető user, passal a Webkey szerverén keresztül is, ezért a routerben semmilyen plusz beállítást sem igényel. Ha pedig a HDMI portján még a TV -hez is csatlakoztatva van, akkor médiaszerverre sincs szükség. Mellékesen az Android mellett, duálban telepíthető rá a Picuntu nevű linux disztró.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kempingezés és sátrazás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Fujifilm X
- Temu
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest