Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki's
tag
Jó, de minden japán ilyen beteg dugásmániában szenved! Ha megnézed, az Animékben mind jelen van az erotika. Itt csak kicsit szabadabb kezet kaptak a készítők hogy ezt kifejezzék.
Amúgy gondoltam hogy a csöcsfogós teleportálós kép be fog jönni mindenkinek!

Bleach sajnos nem lesz, meg CBB sem, mert azokról már volt cikk és nem akartam önmagamat ismételni. Sőtt. Bleachről több írás is van az oldalon, ha érdekel.
-
HyP3b0y
senior tag
A harci ruha különleges képessége, hogy megtöbbszörözi a hordozója fizikai korlátait, tehát jóval erősebb, gyorsabb, ügyesebb lesz, ha rájön hogy kell használni.
Inkább feloldja azokat nem megtöbbszörözi, vagy ha már mindeáron többszöröz akkor a fizikai erejét

Különben jó írás!!

-
Sztem belenézek.
-
Vulpolone
tag
A Gantz nem egy világmegváltó anime, de azért egynek elmegy

Amit a közelmúlt alkotásai közül szívesen látnék az a Higurashi no naku koro ni + Kai. Nagyon beteg egy anime
Aki az első 5 részt végignézi, biztosan beleszeret
De mecha rajongók szerintem örülnének valamelyik Gundam sorozatnak is ( Zeta, SEED, 8th MS Team és még sorolhatnám ). -
Vistaboy
veterán
Ezt sem láttam még, és valószínűleg már nem is nézem meg. Annyira nem tetszik, hogy leszedjem.
Egyébként rakhatnál be az újabb sorozatokból is pár darabot. Nem csak a régi animéket kellene tárgyalni.
(Nem mintha nem lennének jók a régiek, de már 2009-et írunk).Ott van például a Soul Eater, Shikabane Hime, To Aru Majutsu no Index, Kurokami, Tower of Druaga, Slayers Evolution (Az R-ben ráadásul Naga is benne lesz majd!!!
), de említhetnék még rengeteg mást is, ami ugyan nekem nem jön be, de mégis nagyon sokan szeretik. -
Gergo88
tag
hagymaevő izé, meg a szánalmas főszereplő aki próbálja megtöcskölni a csajt, pár rész után már úgy voltam hogy a világ egyik legszarabb animéje, és azóta is tartom a véleményem
mi ebben a jó, sose fogok rájönni asszemérdekes hogy a Ghost In The Shell-en kívül szerintem nem volt eddig említésre méltó anime
-
Puma K
nagyúr
Ez de rohadt jó!

(#10) eddie17: Valóságban ki ne próbáld!
Max asszonyon hátha sikerül eljutnotok valahova (orgazmus esélyének a lehetősége 0 ha úgy kell szoritani
) ezzel a módszerrel
-
IreN!CuS
őstag
érdemes megnézni,nekem bejött nagyom

-
eddie17
addikt
válasz
TheDragon007
üzenetére
Akartam pont én is írni, hogy csöcsfogással működik a teleportáló? Király!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
TheDragon007
senior tag
Ha sokszor előfordul benne olyan teleportálás, mint az egyik képen, valószínűleg tőlem is kap egy esélyt az anime

-
joelfan
csendes tag
Nagyon orulok neki h mindennap raksz fel egy mangasorozat leirast

Remelem a Bleach-et se fogod kifelejteni
Sajnos a Magyar szinkron nagyon Ratyi.De japanul angol felirattal, telitalalat.Es meg1x grat az irasaidhoz.Csak igy tovabb
-
Gergello
addikt
Kicsit vontatottak a részek, nyúlik mint a rétes tészta. Ráadásul az anime alig dolgoz fel vmit a mangából. Amúgy Mr.Nishi rulz
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Herczi
senior tag
Nekem tetszett, tetszik benne a lélektani dráma, ahogy őrlődnek az emberek, és ezt lehet érteni képletesen és szószerint is
A vér, meg az akció már csak ráadás a szememben. -
proci985
MODERÁTOR
én nekiálltam nézni, de a második évad elején hagytam a fenébe. vontatottak a csaták, baromira túlzó és erőszakos. ezzel még nem is lenne baj a szememben, de egy 5perces csatát nem tudom minek egy órába elnyújtani... okosnak próbál tűnni, de nem az. egyszerű és leginkább céltalan. namármost a céltalan erőszak a szememben felesleges (a Rambo4 erőszakábrázolása szerintem teljesen helyénvaló volt, sőt a Braindead az egyik kedvencem...). az animáció pedig pár helyen kritikán alul gyenge.
ha már ilyesmi műben gondolkodok, akkor ezt hanyagoljátok, a Berserk, az Elfen Lied, a Blood és a Hellsing viszont ajánlott. esetleg bevállalósabbaknak a Dokuro-chan (Angel of Club to Death
) és a tényleg nagyon elborult Ebichu -youtubeon fentvan pl felirattal-
előbbiek közül a Hellsing és Blood kivételével mind 18plusszos, általában vér, bél és ecchi -meztelenség- miatt
a másik kettő kb 16 a nagymennyiségű vér és erőszak okán. az Ebichu meg egy külön kategória... -
Herczi
senior tag
Nagyon nagy kedvenc, kár, hogy nem folytatták. Pont a napokban akartam újranézni.
-
elit_hun
őstag
Erről még nem is hallottam, de faszának tűnik, meglesem

nem kéne létrehozni egy anime/manga részt is a gamepodon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Samsung kuponkunyeráló
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd vel Dobozában
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(Nem mintha nem lennének jók a régiek, de már 2009-et írunk).
), de említhetnék még rengeteg mást is, ami ugyan nekem nem jön be, de mégis nagyon sokan szeretik.