Hirdetés
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Eltűnt a fél internet!
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsíkosMókus
aktív tag
válasz
CsíkosMókus
üzenetére
De jobbat mondok, személyes élmény, mostani Eger Rally, szombat este utolsó gyors, rali2, utolsó kocsi a záró előtt, vfts jön ordítva, dől belőle a füst, utána mikor elindult a tömeg hazafelé, láttam hogy a faluban ott rugdosta a leállított kocsit a pilóta, hogy "nem hiszem el, 2 gyors és hengerfejes".
Tél után, első versenyen, 10km után beszart a technika.
De azé' a legjobb versenyautó.
Igazából a 80-as években se volt az amikor kitalálták kínjukban. Nyugaton akkor már B-s Audik futottak, nem ilyen tyúkólak. 
-
CsíkosMókus
aktív tag
Ja hogy te zsiguli-fanatikus vagy?
Gondolom azon akadtál fenn, hogy szétesnek. Pedig szétesnek.
A VFTS varázslókban olvastam, hogy egy szezonban (azt hiszem talán 2003) mennyi és milyen problémáik voltak versenyenként. Ténylegesen Hoduláék elmesélik, hogy egy versenyen volt váltótörés, hengerfejes lett, letört a fogaskerék, kiszakadt a csapágy, stb stb, és minden versenyen volt 3 ilyen esemény
Vicc. -
CsíkosMókus
aktív tag
Ne felejtsétek el, hogy ezek a VFTS-ek egy magyar bajnoki idény alatt kb minden második versenyen széthullanak.
Ne tegyük már oda őket a komolyabb technika mellé még egy játékban se. Szép volt, jó volt, de 20 év alatt szvsz elég volt belőlük.twollah úr: szó nem volt versenycuccokról. Minek? Neked kevés lenne a gyári?
Nekem nem volt az. Kicsit forgatni kell (mint általában az erős Hondákat), de nekem nagyon tetszett. -
CsíkosMókus
aktív tag
ingame képeket szeretnék már, rendes screenshotokat, de főleg mozgás közben látni a cuccot
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igazából a 80-as években se volt az amikor kitalálták kínjukban. Nyugaton akkor már B-s Audik futottak, nem ilyen tyúkólak.