Hirdetés
- Mini PC
- Milyen monitort vegyek?
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quiksilver
aktív tag
válasz
CsíkosMókus
üzenetére
Azok nem a VFTS-ek hanem az OFTS-ek ( Orsós - Feri - Tuning - System)
(Remélem nincs köztünk Orsós Ferenc)Másik: Egy Arcade játékban kit érdekel, hogy az adott járgány széthullik-e? Shift-ben csak nem esik szét. (Bár én nem egy Rally versenyen voltam és az ilyen rizs rakéták előbb szét hullottak mint a Ladák szal...
) -
ádyz
addikt
válasz
CsíkosMókus
üzenetére
Azert teny, hogy a WRC-k is siman szetesnek egy versenyhetvege, akar egy futam alatt.
Amugy sokkal elvezetesebb egy ladaval menni, mint egy elektronika altal vezetett wrc-vel.
-
CsíkosMókus
aktív tag
válasz
CsíkosMókus
üzenetére
De jobbat mondok, személyes élmény, mostani Eger Rally, szombat este utolsó gyors, rali2, utolsó kocsi a záró előtt, vfts jön ordítva, dől belőle a füst, utána mikor elindult a tömeg hazafelé, láttam hogy a faluban ott rugdosta a leállított kocsit a pilóta, hogy "nem hiszem el, 2 gyors és hengerfejes".
Tél után, első versenyen, 10km után beszart a technika.
De azé' a legjobb versenyautó.
Igazából a 80-as években se volt az amikor kitalálták kínjukban. Nyugaton akkor már B-s Audik futottak, nem ilyen tyúkólak. 
-
Paul119
addikt
válasz
CsíkosMókus
üzenetére
Mennyi hülyeséget tudsz össze hordani.. nem hittem hogy ez lehetséges

-
twollah
nagyúr
válasz
CsíkosMókus
üzenetére
Tuningolva a tobb millios versenycuccokkal benne?
Mindjart megyek venni egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th i7-1165G7/16GB/512/FHD/Magyar
- Toshiba 500 GB 2,5 Notebook HDD
- VTX AMD Radeon HD 6870 1 GB GDDR5 256 bit PCI-E Videokártya
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Silver Titanium- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 98% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3410 - i3-10110U I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(Remélem nincs köztünk Orsós Ferenc)
)
Igazából a 80-as években se volt az amikor kitalálták kínjukban. Nyugaton akkor már B-s Audik futottak, nem ilyen tyúkólak.