Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Androidos fejegységek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fujifilm X
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Így vagyok ezzel én is. Nálunk apai és anyai ágon is a férfiak 2/3-át stroke vitte el, és általában a harmadik vagy a negyedik.
Nem néhány majom miatt fogom tördelni az ujjaim, de azért remélem, nem okoznak nekik akkora fájdalmakat sem, mint akár sok falusi kutyatartó a 2 méteres dróton tartott kedvenceinek, akiket maradékokkal etet, mikor van maradék.
Olyat is láttam már, hogy a kutya pórázát rögzítették a kerítéshez, az ebnek meg volt 2 lépése ide vagy oda, gazdi így hagyta ott házat őrizni egyedül akár a teljes hétvégére.
Nem mentik fel Muskot mások céltalan állatkínzásai és hülyeségei, de ő legalább értelmes cél miatt okoz némi szenvedést, és biztos vagyok abban is, hogy messze humánusabban bánik az alanyaival, mint a legtöbb alkoholista, lecsúszott, szegény állattartó, akik a jövőben is lesznek majd' minden országban. Vagyis összeségében a mérleg nyelve szerintem itt a pozitív irányba mozdul, helyeslendő, amit Musk csinál.
Volt már sokszor nagyobb ára is a tudomány fejlődésének.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest