- 3D nyomtatás
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Házi hangfal építés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Entryy
aktív tag
Jó hogy egyre inkább jelennek meg platina minősítésű tápok. Ezzel talán elérhetőbbek lesznek. Én talán egy két éve tudom, hogy létezik platina besorolás.
http://www.adrenalinbase.com/index.php?L=fr&T=videos# -- The need4speed " The art of flight "
-
mikej95
aktív tag
Pont erre gondoltam én is, van egy páka is itthon aminek elment a tápja és ez még kisebb és olcsóbb is, nem beszélve a hatásfokról.
DE MOST KOMOLYAN: Ezeknek van átlag user tápuk is ami jó? 500-600W körül keresek MEGBÍZHATÓ(és olcsó) tápot(Megbízható=/=80-90+ gold platina wtf). TIppek?Azt viszont nem tudják, hogy mi nem tudjuk azt, amiről ők úgy tudják, hogy tudjuk.
-
Findzs
addikt
új kis méretű hegesztő trafók
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
lee56
őstag
válasz
FireKeeper #3 üzenetére
Miért, nem gyakori hogy valaki bevállal 3 db SLI 590GTX-et pl?
No Comment
-
Mr.Csizmás
titán
A 120 000 óriás MTBF üzemidőre minősített
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
.mf
veterán
-
Angel1981
veterán
Hát, a specifikációk alapján ezek már tényleg a lassan 20 éves ATX szabvány csúcsai, nem tudom, hová lehetne még fejleszteni egy ilyen jellegű tápegységet.
Respect! -
BotaN
senior tag
Egy nagyon részletes külföldi tesztben már korábban veszélyesnek minősítették a ToughtPower előző sorozatát, azóta valahogy nem bízom bennük. De lehet hogy pont egy rossz példányt fogtak ki, viszont ott nagyon durva fesz ingaduzások voltak, nem beszélve a melegedésről.
http://www.flickr.com/photos/kristofkulcsar/
Új hozzászólás Aktív témák
ph A három darab, egy kilowattos teljesítmény feletti tápegységek 80 Plus Platinum és Gold minősítéssel rendelkeznek.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest