- ASUS notebook topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Házimozi belépő szinten
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Webkamera topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pete55555
addikt
Perpill a G8 tűnik esélyesnek...
Pont ezt néztem én is. Mág az is széles nekem (70max lenne ideális) de legalább a majd' 76mm széles MiA1-emnél keskenyebb, és egész jó specifikációja van.
Sony 1 egy hulladék, még Jack sincs... Itt lenne ez a két középkategóriás, a kisebb jó is lenne szélességben, de SOC lópikula, a hossza meg....Én is vártam az XZ4 C-t, de úgy látszik hiába.
-
manu75
aktív tag
Pedig én szó szerint nagyon vártam. Jelenleg egy iphone4s-em van előtte volt 2 nokiám és ezekből a nokia 6500 volt a legdrágább telefon a maga 40k forintos árával. Kb. 20 éve vettem az első nokiát szóval ennyi idő alatt 3 telefonom volt. Most pedig rászántam volna magam egy jó modern telóra és a compact sony-t vártam. Elveim ellen hajlandó lettem volna "irreális" összeget rásszánni de úgy néz ki nem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Asus F15 TUF FHD IPS 144Gz G-Sync i7-12700H 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest