Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Raspberry Pi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Notebook hibák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márton
nagyúr
válasz
Formaster #43 üzenetére
"a legközelebb a 60p áll az agy feldolgozásához. Viszont a filmes világhoz nem. "
És szerinted mindenki filmes világban akarja visszanézni ahogy száguld le a strand nagycsúszdáján?
Ha 24p film a végcél, akkor a 60p-nek lassítás az értelme. Ha 60p folyamatos mozgás a végcél, akkor a 60p-nek a 60p az értelme."Valamiért a 24p szoktatták meg velünk"
egy szó: költségcsökkentés
-
poweradi
csendes tag
De tényleg, ez a YI- is 4K 60P-ben mekkora burtálisan nagyméretű fájlt készíthet... Gondolom nem olcsó egy ilyen profi micro sd kártya sem hozzá..
Viszont amit én várok ezeket a paramétereket megfejelve már tudja a H.265- tömörítést is, plusz GPS-funkciókkal is ellátták. Nekem az lesz a bestbuy... volt ELE azaz most MGCOOL-nak hívják és az Explorer 2 kamera.
-
Formaster
addikt
Akkor szólj a haverodnak h 24p-ben vegyen fel a kamerájával és (feltéve h tudja) kapcsolja be a TV-n a cinema módot. Máris 48 fpst fog látni minden féle truemotion nélkül.
Igen, nem véletlen használják a videoklipeknél, h elhitessék veled h ez a valóság. Valóban a legközelebb a 60p áll az agy feldolgozásához. Viszont a filmes világhoz nem. Valamiért a 24p szoktatták meg velünk és ettől lesz egy film igazán filmes. Ha ezzel dolgozol még mindig ott a lehetőség a lassítasra 60p-ről. Viszont ma már a 24p-t is lehet folytonosan visszanézni. Csak megjelenítő/beállítás kérdése.
-
Formaster
addikt
Szappanopera effekt. Tudtommal így nevezik a filmesek
nekem abszolút nem jön be, talán nem véletlen minden film 24fps. Lehet h Spielbergék nem értenek a cinemához. Viszont jelenleg nincs a piacon más olyan kamera, amivel lehetne 4K-ról lassítani (max 30-ról 24-re) épp ezért megvan a célközönség. Kérdés erre mit lép a gopro.
Lesz Hero 6 4k 60p-vel, de mennyiért? A zakatolásra visszatérve, én eddig csak olyan megjelenítőn látam zakatolósnak a 24p filmeket, amik nem tudták visszaadni a kandenciahelyességet. Lásd saját magam esete: néztem a mozi filmeket a TV-men ami tudja a 24p megjelenítést 2:2 pulldown-al, de a playeren nem volt bekapcsolva a 24 hz megjelenítés. Nagyon idegesített h miért látom a lassú jeleneteket szaggatottan, mire rájöttem a hiba okára. Azóta kb minden filmet újranéztem és rájöttem, h így teljesen más élményt nyújt. Ergo egy jó megjelenítőn jó beállításokkal a 24p filmet is legalább 48 fps-el nézed, ami már igen folytonos. De ha 3:3 vagy 5:5 pulldownt tudna akkor meglehetne a 72/120 fps/hz is. És akkor ott tartunk h a 60 fps lényege mégiscsak a visszalassításben rejlik, mert egy jó megjelenítő a 24p-t is 48/72/120 fps-el adja vissza.
viszont már motion blural, így nincs szappanopera.
-
Márton
nagyúr
semmi köze a 60 fpsnek ahhoz amit írsz
akkor talán cáfold meg, ne csak dobálózz
szarul is néz ki ha nem lassitod vissza
lol, azért tetszik nekem meg sokmillió embernek az 50-60p folytonossága? A yt kommentben is ilyeneket olvasni: "Wow. 4K/60fps looks so real. Just like you are there! WoW!" Nem azt írja, hogy milyen tuti lassítás. és emiatt milyen jó a 60p felvétel.. Maga a 60p tetszik neki, hogy milyen valóságos.
Vannak akik a 24p-re esküsznek és vannak akik nem. Ennyi.
Én, mivel főleg 3D-ben utazom, sokkal jobban preferálom az 50-60p-t. Ilyet is vetítünk, és nem egyszer megjegyezték már a laikus nézők is (!) hogy végre nem volt darabos a mozgás, mint a mozikban, emiatt sokkal kellemesebb volt a látvány. Egy barátom vett 4k képes kamerát, ami persze csak 30p-t tud. Állandóan bosszankodik rajta, hogy családi felvételei ugyan élesek a 4k tv-n, de gyorsabb mozgásnál nézhetetlenül darabos. A tv truemotion varázslatát hívja segítségül, ami mondani sem kell, gyakran hibázik. Ennyit arról, hogy a 60fps csak lassításra való - merthogy erről beszélünk ugyebár..Arról pedig (nem dicsekvésként, csak tényként), hogy mikor is kezdtem: már 2004-ben filmem jelent meg, 2 évre rá pedig egy országos természetfilm fesztivál kategóriadíját nyertem meg. Ezután USA és német kiadók vették filmjeim
-
Az akció kamera alapvetően videózásra lett kitalálva,csak fotózni is lehet vele (ilyen-olyan végeredménnyel),de ezek nem fényképezők.
Az akciókamera,mint ahogy a neve is mutatja,elsősorban "akcióra" lett kitalálva,sportokhoz,extrèm helyzetekhez ahol kicsi méretre és strapabírásra (ütés- és vízállóság)van szükség. -
Márton
nagyúr
neem, a lényege kis méret, kis tömeg, elérhető vízálló tok, nagy látószög...
A "bemozdulásmentes" fogalomnak inkább fotó módban van értelme. Videón nem baj ha gyors mozgáskor van motion blur, sőt épp ez sokszor a baj, hogy nincs, külön filterek vannak már erre utómunkában amik természeres blurt tesznek rá, mivel a gopro pl. napsütésben 1/1000-2000 körüli shutter-rel dolgozik. -
duke
aktív tag
Kivancsisagbol kerdem. Gondolom egy ilyen ugynevezett akcio kameranak, csak annyi a lenyege, hogy elege fenyerzekeny legyen a ccd-je ahhoz, hogy rovid zaridovel bemozdulasmentes de elegendo fenyu kepet lehessen kesziteni.
Vagy tudnak valamit meg ezen kivul ? -
Formaster
addikt
Úgy értem ha a Yi gyenge mert nem tud fullhd 240fps-t akkor gopro is az, mert 4k-ban még 60-at se tud. Ez nem függ teljesen össze a pixelszámmal, teljesen más alapokra épül egy nagysebességű kamera. Nézz szét a legolcsóbb a sony kompaktja ami tud 1080-ba 240p-t és potom 1500$. Innen exponenciálisan nőnek az árak. Egyenlőre sztem ez nem is elvárás egy akciókamerától, mert a 120fps-ről is pont 5x-ös lassítást érhetsz el, de ha annyira kell a 10x még mindig ott az upscaling lehetősége 720p-ről.
Viszont sztem a 4k 60p ma már elvárás lehet sokaknak, mint nekem is. Ezt pedig még a gopro sem tudja a jelen modellekben, bármennyire is fáj ez a gopro tulajoknak. Persze gopro, minőségi anyaghasználat meg minden, ezt nem hozza a Yi, többen is leírják a topikjában, viszont a képminőség ezért az árért abszolút nem kér sok konpromisszumot.
Na de hagyom vegyetek amit akartok, még a végén Yi dealernek hisztek
viszont én bátran megveszem majd downhillezéshez, csak előbb legyen meg hozzá a bringa.
-
bteebi
veterán
válasz
Formaster #32 üzenetére
Köszi a linkes infót.
Amúgy még csak nem is utaltam annyira, hogy a GoPro gagyi lenne. Sőt az nagyon jó kamera, ha nem a legjobb, szívesen elfogadnám
. Pusztán arra próbáltam utalni, hogy mivel a FHD negyedannyi pixel, mint a 4K, szóval ha 4K-ban bír 60 fps-t, akkor elvileg tudnia kellene FHD-n a 240-et, hiszen ugyanannyi adatot kell hozzá feldolgoznia. Az, hogy ezt FHD-ban nem tudja, az valószínűleg azért van, mert nem bírja, nem elég gyors hozzá (persze ez akár fícsör is lehet, nem feltétlenül bug). A fenti gondolatfuttatás alapján viszont ez jelentheti, jelenthetné azt, hogy így kompromisszumos lesz a képminőség 4K-ban, viszont nagyon jó marketing a ráírt 60 fps.
-
Formaster
addikt
Egyébként a GoPro még 4K-ban sem bír 60p-t, akkor ezek szerint az is gyenge
Ez nem ezen múlik, hanem a processzor és a háttértár vezérlő sebességén. A képminőség meg a CMOS méretétől. Már az is nagy szó, hogy fullhd 120fps megvan, sok gyártónak ez sem megy. A fullhd 240 fps kb már a nagysebességű kamerák opciója, azok meg milliós tételt kóstálnak.
-
bteebi
veterán
Jól hangzik, de azért jó lenne látni néhány tesztvideót. Amúgy ha már bírja a 60 fps -t 4K-ban, akkor a negyedakkora FHD-n igazán mehetne a 240 fps is, de persze így se rossz
. Minden bizonnyal nem véletlenül nem bír annyit, és ez a 4K minőségére is hatással lehet. Idővel majd kiderül...
-
Formaster
addikt
Ok nem keverek ide semmit, a Yi4K tudja a 4K 60p-t, a gopro hero 5 black meg 2x annyiért nem.
Gixxer88 a Yi4K színei szerintem már egész rendben vannak, de aki nem áldoz utómunkára annak így se úgy se lesz jó a végeredmény max home cinemázgat vele. De alap h meg kell vágni egy videót, mert úgyis lesznek benne részek amik nem kellenek, akkor meg már 1 kattintás rádobni egy color Lot-ot
-
moleculez
veterán
válasz
Formaster #15 üzenetére
És nálad a pont: annyival nem jobb a GoPro, amennyivel drágább. Sokkal inkább az a helyzet, hogy az action cam piacon ők az Apple. (Egyszeri user: minden tablet iPad)
És nem is nagyon van konkurencia, mert a Hawaii szörfös arcoknak esze ágában nem lenne "nevenincs kínai vackokkal " bohockodni. -
Neked jó ha nincs rajta kijelző,mint írtad is,egy telefonon jobb beállítani,ezzel egyet is értek.De itt jön a nagyon nagy DE!
De a kulcsszó a NEKED!Egy extrém sportoló,teszem azt egy extrém hegyibringás nem biztos hogy visz magával
okostelót,vagy mondjuk egy sziklamászónak sem biztos hogy ott figyel a táskájában a magnéziumpor mellett,sőt a haverok nagyrésze enduró túrához se szoktak okostelót vinni a hegyekbe,na nekik igenis hasznos a beállításokhoz és a felvételek helyszínen visszanézéséhez a kijelző.
Sokaknak nagyon hasznos az a kis kijelző az akciókamerák hátulján.
Nézegettem a Hero 4 Session-t én is,de végül inkább egy Silver lett,határozottan nem bántam meg.
Rengeteg kiegészítő (szélfogó szivacs burkolat,külső mikrofon,stb),a cserélhető akku nekem döntő fontosságú,egy 3-4napos motoros túra alatt amikor jobbára nyeregben ülünk nem érek rá powerbankról töltögetni a túraboxban,van 6 akkum,ha 1 lemerül egy pillanat alatt kicserélem,este a szálláson meg ráérek tölteni.
Mindekinek mások az igényei,ezért csinálnak többféle kamerát.Amúgy szerintem is szebbek a Gopro színei.Az előző Yi 4k-t én is néztem,marha jó,de valahogy a színei nincsenek rendben számomra.
-
Márton
nagyúr
válasz
Formaster #15 üzenetére
"És meg is van rá a lehetősége"
Úgy van! Az megvan, hogy mibe kötöttem bele?
Ebbe: " Ez a 60fps lényege, h tudsz vele lassított felvételt csinálni."Itt sokaknak nem ez a lényeg, hanem hogy ha száguldasz lefelé egy hegyről a bringával, akkor se 30fps-es zakatolást kelljen visszanézni, hanem folytonos 60fps-t.
Igen, sok film zavar a moziban (!) ahol túl gyors egy svenk pl. A kadenciahelyességet ne keverd ide. Az már csak hab a tortán, ha még azt sem tudja a megjelenítő.
-
Formaster
addikt
Hajajj... abba ne menjünk bele milyen érzés fog el, ha a kezembe veszek egy ájfónt, mert pont ezért nem veszem a kezembe. Na jó, tudom miről beszélsz, kapsz egy anyagminőségi érzést.
Az itt leírtak alapján sztem mindenki el tudja dönteni melyik a neki való kamera. Aki utómunkázik és egy olyan kamerát akar, ami a legmagasabb tech specs-et nyújtja, vesz Hi2-t, aki a legmagasabb anyagminőséget akarja, de nem érdekli az utómunka, annak gopro. Mellesleg képminőségben mindkettő kiemelkedő, hozza a profi szintet egyaránt.
én a St.Moritz-os videóról nem mondtam volna meg, h nem egy goproval készült
-
tuki2200
senior tag
válasz
Formaster #23 üzenetére
app-al elő képet látsz a telefonon vagy tableten kvázi mint egy le csatlakoztatható kijelző(igy nincs minek betörni ha nagyot pukkan a kamera egyébként ezért nem volt az eddigieken sem kijelző strapabírósag miatt), ezen keresztül tudsz beállítani is, meg vissza nézni vagy importálni videókat képeket telefonra, esetleg Facebook live-ot is tudsz direktbe kilőni a netre ha olyan a telefon meg mobilnet, csak ha nem ismerted ezeket gondoltam leírom, nyilván a konkurencia kell az csak nekünk jo usereknek, tényleg nem meggyőzni akarlak, csak ha valaki nézi ne legyen nagyon egysíkú a termek skála 9ezer a difi a 2 eszköz között akinek nem fontos a 4K hanem a szebb színek mondjuk vagy a feeling tudod mint mikor a kezedbe veszel egy iPhone-t meg egy huaweit ami papíron ugyan azt tudja mégsem ugyan az az érzés van valami megmagyarázhatatlan, remelem örömöd fogod amugy lelni benne
-
Formaster
addikt
Ezt a featuret nem ismertem h telefonon visszanézheted. Viszont számomra fontos lenne h 4K 60fps-t tudjon, de még valamiben kirívó az h akár 240fps-t is tud, igaz csak 720p-ben. Az egy dolog h drágállom, igazából azt mondom h a session áraért kapsz egy 4K 60 fps kamerát. Tény h a vízálló tok nyűg, de itt lehet fejlődés egy későbbi szériában, a gopro sem elsőre érte el azt ahol most tart.
Szerintem komoly konkurencia és elismerem h nem érte be mindenben a goprot, de van amiben már most lekörözte. Ez a szép a versenyben, ha a user döntheti el, h neki melyik funkció lesz a hasznos.
viszont engem továbbra is meglep a minőség, de fenntartom h rossz fényviszonyok közt a gorpo számára írható némi előny, de a funkcionalitást tekintve ugye ez nem egy filmes kamera szóval ennyit megbocsátok ekkora árrésért cserébe. Erre ott a profi kamerám és szerintem a gopro sem hozott tökéletes eredményt azokban a fényviszonyokban, ami érthető, hiszen nem elegendő a szenzorméret ehhez a felhasználáshoz. Mindenki vegyen ami neki testreszabott, de ne írjuk le azért ez a terméket, mert felrakták a mércét ahhoz képest h második széria.
-
tuki2200
senior tag
válasz
Formaster #21 üzenetére
Félre értés ne essék, nem meggyőzni akarlak, azért írtam, hogy majd kitapasztalod, en első kamerának megvettem a hero 5-t de bőven eleg lett volna egy session 5, mert egyszerűen kényelmesebb nagy telefonon beállítani vissza nézni minden nekem mint a kis szaron matatni, csupán azért írtam le a dolgokat mert te is elismerted, hogy a Gopro-nak szebb a képe csak drágállod, a későbbi olvasóknak mutattam alternatívát akik hetek-hónapok utan fognak itt olvasni, nem téged akartalak győzködni , a felveteleimet magamnak és ismeroseimnek csinálom ezért nem is használok se lassitast se semmi utomunkat, viszont az kellett, hogy ne kelljen magammal külön egy vízálló tokot hurcolaszni meg rakosgatni
-
Formaster
addikt
Ez tök jó, csak a sessionben még mindig nincs screen, ami érdekes lehet a beállításoknál, felvételnél stb és a 60fps-t csak 1440p-ben hozza, ami 4:3 fullhd de tovább megyek full HD-ban is csak 90 fps-t tud, amiben a Yi2 már 120-at és pont a slow motion lenne az akciókamera egyik oszlopos funkciója. Kijelenthetjük, hogy a vele megegyező (screen-es) testvére már jóval drágább, a vele pedig egy árban levő session meg kevesebbet tud. Semmi gond, ha ezeket valaki nem használja ki, vagy egy márkanévért cserébe (a xiaomi is az csak nem európában, de pár éve a Huaweii sem volt mégis mára élvonalbeli) vegyen GoProt. Viszont nekem ezek egy akció kameránál fontos részletek lennének, a márkanév pedig az utolsó (miért mi is a a GoPro
a Yi2-ben is Sony CMOS szenzor van és a GoPro sem 100 éves márka)
A beállítások meg relativak, szerintem minden terepen külön be kell lőni, ha minőségi felvételt akarsz. De ha már itt tartunk megnéznék párat a tieidből. Szerintem a Yi2 nem egy elvetendő márka és ha valakinek ezek a feature-ök kellenek, akkor nyugodtan megveheti 40%-al olcsóbban, ennyivel nem kap silányabb minőséget. Az új gen meg jöjjön, gondolom a Yi-ből is lesz 3. Ez a fejlődés rendje.
szerk: és reméljük a Yi2-nek hála már a Hero 6 sem kap irreális árazást. Mert ahogy olvastam eléggé berezeltek a GoPro befektetői a konkurenciától, szóval valami komolyat kell villantsanak.
-
tuki2200
senior tag
válasz
Formaster #18 üzenetére
Argepen most csak a kedvedért ra néztem yi-t 84-ért hoz nem szurkeimportos, hivatalos shopokba legolcsóbban, hero 5 session meg 93ezer... a sima hero session pedig 65ezer.. és idén jön az új generáció úgyhogy ezek az árak ősszel meg alacsonyabbak lesznek
kijelző egy akció kamerán ha arra használja az ember amire valo nem revelans(mivel egyszer beallitod a beallitasokat utánna nem piszkalod, vissza nézni megy egy ilyen kis fos kijelzőn megint szar, nagyobb telefonon tableten jobb), legalábbis en elvetve használom, ha nem első lett volna a hero 5-öm simán sessiont vennék már, majd megtapasztalod te is
-
Formaster
addikt
Az eredetit DBT Sruh csinálta, akinek a chaneljét linkeltem a Tube-on. Ezek szerint megvették tőle a felvételt.
Azért az hozzátartozik, hogy egy ilyen felvételhez egy 200-500$ körüli gimbal sem árt.
Egyébként megfelelő fényviszonyok között nincs szemmel érzékelhető különbség a két kamera közt, aki meg sötétben akar filmezni az vegyen egy Sony A7SIIR-t 1.4FE lencsével
de most viccet félre téve, aki óckodik a garizástól, vagy szétveti a pénz az vegyen csak 400 euróért kamerát. Én ha a közeljövőben veszek vmit az Yi 2 lesz.
-
Formaster
addikt
És meg is van rá a lehetősége
Az hogy a "rendező" ezt utána miként adja vissza más kérdés és az is, hogy kinek mi tetszik.
Mozikban? Minden film 24p, gondolom akkor minden film zavar. Egyébként sztem nem a 24p zavar, hanem ha ezt nem kandencia helyesen játszák vissza, mondjuk egy 50-60Hz monitoron, esetleg egy kamu 3:2 pulldown-al, mert a 3:3, 5:5 pulldown-t tökéletesen folytonosnak fogod látni.
(#14) tuki2200 Hero Session? Ja 1440p/30fps screen nélkül. Ez pont a fele, screen nélkül. Nem akarok reklámot csinálni a Xiaominak, mert nincs belőle jutalékom, de ha nekem 4K 60 FPS kamera kellene, monitorral akkor nem adnék Hero 5 Blackért 400 eurót, hanem a koreait venném 239-ért. Én is sok összehasonlító tesztet néztem és hogy őszinte legyek nekem legalább annyira bejön a Yi2 szenzora, mint a Hero5-é, de a videó minőségének 99% itt már az utómunkálattól függ.
Itt egy teszt, egy állványon a két kamarával, szerintem a differencia annyira minimálisan dől a Hero 5 javára, hogy ezért én nem adnék 40% felárat. Ha minőségi videózásra veszi az ember, oda ne egy akciókamerát vegyen. Amire szolgál egy akciókamera, annál pedig mindkét márka sokkal többet nyújt. Megfelelő utómunkával mindkét gép többre képes, mint amire való. Ez tisztán látszik az előző videóból is.
-
tuki2200
senior tag
válasz
Formaster #12 üzenetére
Van, hero session 229-ért.. és a színek meg mindig szarok a yi-n (önmagában jo képe van) akárhogy lehet állítani az ellenkezőjét az összes side by side videón lehet látni, de en sem fogok vitatkozni, egy kamera időt álló dolog nem cserélgeti az ember pár évente ha csak pár 10ezer a difi legyen annyi igenyesseg hogy vár 1 v 2 hónapot az ember és a jobbat veszi..
-
Márton
nagyúr
válasz
Formaster #12 üzenetére
jól van, nem nyitok vitát ebben, én sem ma kezdtem.
Van akinek az a filmes világ, másnak meg más.
Akkor legyen folytonosság, rosszul fejeztem ki magam, de ugyanarról beszélünk. Igen, moziban sokszor zavar a 24fps. Mint itt az elején a 30fps. Na így jó már?
Még ezernyi dolog van az fps-en kívül, amitől a filmes világ olyan, amilyen.
De itt a célközönség most pont nem ilyet akar, hanem a saját felvételeit folytonosan visszanézni.. -
Formaster
addikt
A Hero 5 session kijelző nélkül 300 euro míg a Yi2 touchscreenel 239. A kijelzős Blakc ára meg 400 euro. Vagy vannak egyéb modellek? Annyira nem vagyok tájékozott.
(#11) Márton ki néz madárnak? ez nem a trollok háborúja.
A rángatózásmentességnek semmi köze a 60 fps-hez, max a folytonosságnak. Láttál te már mozifilmet rángatózni 24fps miatt?
A rángatózásmentesség a beépített opt. stabinak és a plusz stabilizátornak köszönhető.
Akkor most már látod miről van szó ugye? A 60 fps lényege, hogy "rángatozás mentesen"
akadozás nélkül visszalassíthass 24 fps-re. Minél nagyobb fps-ről teszed, annál lassabb lesz a film, lásd nagyseb. kamerák. Persze az fps pistikék megelégszenek azzal, hogy 60 fps-t 60fps-el néznek vissza szappanopera módban, de ennek semmi köze a filmes világhoz.
-
Márton
nagyúr
-
Jhonny06
veterán
Igazából már az előző Yi ára sem volt olyan jó a GoPro-val szemben (nyilván olcsóbb volt, de ha a GoPro bejáratottságát nézzük, akkor az a 20k különbség nem érte meg). + ugye helyi gari, stb., ezekről a cuccokról meg kb. semmit nem lehet tudni. Gyanítom, hogy ennél a modellnél se lesz jobb az árazás.
Ahhoz jóval olcsóbban kéne adniuk, hogy gondolkodás nélkül megvegye az ember, de nyilván ilyen hardvert nem tudnak ők se előállítani/előállíttatni, meg ugye keresni is kell rajta. Sajnos ennek a néhány tízezres árkülönbségnek is sokan bedőlnek, pedig hosszú távon megbízhatóbb egy GoPro.
-
Sutty66
tag
-
Formaster
addikt
Egy ár meg egy videó jó lett volna mellé. De sztem a nyertes még mindig a Xiaomi ár/érték arányban.
-
-
Fred23
nagyúr
Nagyon szeretnék egyet, de nem az én pénztárcámhoz való cucc! Szóval örülnék, ha videózásnál az 1080@60 fps általánossá válna a mobiloknál. Sajnos még a középkategóriában sem az.
-
Márton
nagyúr
Egy eredeti 4k/60 videót szivesen megnéznék.
Mert mint tudjuk a specifikáció a papíron egy dolog, a gyakorlat a kijelzőn meg egy másik dolog.
(mint ahogy az eljátszották a Yi 1 1080/60 módjával..) -
Le a kalappal! A számok tekintetében tényleg ott van, a bevezetőt (Yi...) olvasva tartottam, hogy a sávszélben elástak egy kutyát, de nem, 120Mbps már korrekt ehhez. Más kérdés, hogy milyen memkari lesz képes ezt az adatfolyamot felvenni, a gopro már 60Mbps-nél is elég válogatós volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A világ első, 60 fps sebességre képes akciókameráját hozta el Barcelonába a Yi a tavalyi 4K Action Cam utódaként.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Raspberry Pi
- Spórolós topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest