Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuki2200
senior tag
válasz
Formaster #21 üzenetére
Félre értés ne essék, nem meggyőzni akarlak, azért írtam, hogy majd kitapasztalod, en első kamerának megvettem a hero 5-t de bőven eleg lett volna egy session 5, mert egyszerűen kényelmesebb nagy telefonon beállítani vissza nézni minden nekem mint a kis szaron matatni, csupán azért írtam le a dolgokat mert te is elismerted, hogy a Gopro-nak szebb a képe csak drágállod, a későbbi olvasóknak mutattam alternatívát akik hetek-hónapok utan fognak itt olvasni, nem téged akartalak győzködni , a felveteleimet magamnak és ismeroseimnek csinálom ezért nem is használok se lassitast se semmi utomunkat, viszont az kellett, hogy ne kelljen magammal külön egy vízálló tokot hurcolaszni meg rakosgatni
Új hozzászólás Aktív témák
ph A világ első, 60 fps sebességre képes akciókameráját hozta el Barcelonába a Yi a tavalyi 4K Action Cam utódaként.
- Crative Gigaworks S750 7.1 szett+ Sb X-fi titanium karival
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest