- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Apple MacBook
- Milyen SSD-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kontrobi
aktív tag
válasz
Zitababus #328 üzenetére
Szia!
Amit vártam a távoli keletről nem jött meg. Bár szóltak, hogy sajnálják de nem az ő hibájuk, kérik az öt csillagot.
De legalább szóltak.
Aztán rendeltem egyet az ebay-ről, Spanyol honból, bő egy hét alatt itt is volt. Víztiszta, teljesen átlátszó vékony szilikon tok. Szépséghibája, hogy nem az a nagyon passzos szoros illeszkedésű mint ahogy azt az ember várná, hanem egy kicsit lötyögős. Olyan veszek egy kicsit nagyobb óvszert, mert a másik szorít címszó. Igaz abból nem is esik ki semmi!
Na így vagyok most!Meg olykor nem vagyok elérhető, nem cseng ki. Meg ilyen nyalánkságok. Meg meleg van!
-
Bóti
senior tag
válasz
Zitababus #250 üzenetére
Igen, láttam a tokot fentebb. Olyasmi kéne nekem is csak egyszínűben.
A kinyithatós tokok valahogy nagyon nem az én világom.
Hátlapra kéne egy szilikon tok, előre meg valami (matt) edzett üveg/fólia, és elégedett is lennék.
Eléggé féltem ezt a telefont, 6 nap alatt jobban hozzám nőtt, mint eddig bármelyik. -
Mátésum
aktív tag
válasz
Zitababus #135 üzenetére
Köszi! Én az oppomart oldalon néztem, ha esetleg tudsz ajánlani jobbat, köszi. Amiben jól jönne a segítség, hogy megéri-e nem fóliát, hanem üveget venni kijelzővédőnek? A tokban meg nem tudom, hogy vegyek-e kinyitható, ablakos tokot, mert gondolom, attól még nagyobb lesz a teló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Elektromos autók - motorok
- Milyen autót vegyek?
- Futás, futópályák
- OTP Bank topic
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest