- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen monitort vegyek?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- Autós kamerák
- HTPC (házimozi PC) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kontrobi
aktív tag
Szerda óta én is ezt a telót "nyúzom". Játszani én sem játszom de... és akkor legyen itt egy nagy DE!
Az üzemidő nekem nem jön be!
Lenovo S920-ról váltottam aminek 2250 mAh-ás akkuja van, ennek meg 3000-es. Mégsem érzek ugyan olyan használat mellett különbséget. Tudom, hogy 750 mAh nem egy óriási differencia de valamit azért tapasztalni kéne. Nem? Ráadásul számtalan teszten dícsérik a Huawei OS kicsi energiaigényét. Mindegy, ez van!Amúgy korrekt a cucc!
Az EMUI megszokást igényel de ez kb pár nap.
Fóliával jött ezt megerősíthetem. (edigital) Szedi az ujjlenyomatot mint állat, nem győzöm törölni.
Hátlap nagyon kellemes tapintású, nem csúszós de...
Második levétel után a gombok alatti oldal mintha nem találna a helyére, és egy kicsit nyekereg, recseg. Ezt egy a belső oldalra ragasztott szigszalaggal orvosoltam. Ez azért így egy kicsit gáz, bár lehet, hogy ezt csak én kapom a sorstól mert a Lenovóm is ezt csinálta. A megoldás is ua. volt.Nagyon tetszik a nagyító funkció (ez tényleg jó) viszont igazi kínai majomfogó a tükör ahogy lehelésre elhomályosodik, fújásra meg eltűnik a pára. Ja, és letörölhető! Kinek kell ez?
Playről való telepítésnél hiányolom a választás lehetőségét, hogy belső vagy külső kártyára akarom-e telepíteni az alkalmazást. Később áttehetem de talán ezt már az elején kéne... vagy csak én nem találom ennek a beállítását?Kamera: Nagyon tetszik az utófókusz funkció! Maga a kamera amúgy átlagos képességű. Így hirtelen még azt is mondhatnám, hogy a selfikamera jobbnak tűnik.
Nem csúcsfotót készítő teló! Emiatt ne vegye aki arra vágyik.Összességében szerintem egy korrekt középkategóriás telefon kisebb-nagyobb hiányoságokkal.
Két sim-es 4G képes, független, hazai garival és teljesen magyarul beszélő készülékért ennyit megér!Továbbra is áll, ha bárkinek kérdése van - felhasználói szinten - szívesen állok a rendelkezésére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Automata kávégépek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Napelem
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 13 Blue 128Gb független Akku 100%
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest