- Házimozi haladó szinten
- Acer notebook topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskaktusz
addikt
Igazából ez az 1. ilyen telefon (persze a concept telókon kívül
), s ahhoz képest szerintem nem rossz.. Ha tovább viszik a vonalat, akkor még akár nagyon jó dolog is kisülhet belőle, de ahhoz legalább 2 dolgon javítani kell, mégpedig az akksik üzemidején és azon a 15 lumen-en, mert így édeskevés
De sötétben meglepően jól produkál, legalábbis a videó szerint.
-
Dany007
veterán
Elgondolkodtam egy kicsit a dolgon.
Nem olyan rossz ötlet a projector a telefonba. Csak jelenleg életképtelen megoldás.Sokkal kényelmesebb lenne így mutogatni a családi képeket - ami nálunk már főként telefonnal készülnek -, mintsem összekötni a tévével hdmi-n vagy akár letölteni egy gépre és úgy mutogatni. Sokkal praktikusabb, egyszerűbb, gyorsabb, hogy kivetítem a falra és akkor mindenki látja szépen. De talán más komolyabb felhasználási módja is lehetne.
Persze az egész életképtelen ötlet addig, amíg ilyen csenevész üzemidővel bírnak a mai telefonok. Erre gondolom még rátesz egy lapáttal a projector is. Plusz az a 640-es felbontás is igen kevés. Nem mondom, hogy legyen full hd egyből, de azért egy 720p-t 1024x akármennyit eltudnék képzelni. És akkor már lenne értelme ha nem is 50 colos méretben, de mondjuk egy 30-35-ben kivetíteni.
Persze minden kezdet nehéz. -
ferinéni
csendes tag
válasz
kiskaktusz #27 üzenetére
Nem akarok vitatkozni, de azért azt lássuk be, hogy egy mini hordozható elektronikai kütyü sosem fog olyan funkcionalitást, minőséget és teljesítményt nyújtani mint egy nem hordozható eszköz, ez mindig is így volt most is így van és lesz is. De ha neked megfelel a gyengébb minőség...
-
gybazsi
senior tag
válasz
kiskaktusz #17 üzenetére
Én is sokkal rosszabbra számítottam, a méretéhez képest elég normális képet vetít szerintem (a videó alapján).
-
kiskaktusz
addikt
-
ferinéni
csendes tag
válasz
kiskaktusz #23 üzenetére
de mire használnád?
TV-t néznél rajta?
Vagy Angry Birds-öznél a falon?
Ennyi pénzért amennyibe ez kerűl már kapsz egy alap 82cm-es lapos tv-t. -
Dany007
veterán
Vettem észre! : o
Így meló közben alig tudom követni, annyi új cikk és hír jelenik meg! Épp most ámultam egy sort az optimus 4x-en!@Neurotoxin:
Köszi! Úgy néz ki szelektíven olvasok. Szerintem az 50 hüvelyk résznél már máshol járt az eszem
(próbáltam elképzelni mekkora is lehet az) ja és ha már vélemény, 50 colon az a 640-es kép kb semmire se jó. De jóval kisebb méretben még elmegy szerintem.
-
-
ferinéni
csendes tag
Mi a fenének egy telefonba bele kivetítő? De most komolyan írja már meg nekem valaki a konkrét gyakorlati hasznát, ha lehet ne a markating rizsát!
Zseblámpának mondjuk még jól jöhet... -
AS
félisten
Lehet:
-
Neurotoxin
őstag
"A beépített projektor 15 lumen fényerővel rendelkezik, így csak megfelelően sötét helyen használható, ám a körülményeknek megfelelően akár 50 hüvelykes képátlójú kép vetítésére is alkalmas; a kép felbontása 640 x 480 képpontos. "
Az előző generációt állítólag Singaporeban árusították.
-
Érdekes. Van olyan videó, ami Sony eszközök segítségével készült, van, amelyik Samsung
A kivetített kép gondolom nem forgatható el a telefon elmozdítása nélkül, vagy igen?
-
bok92
addikt
Érdekes,de én nem venném hasznát a projektornak
-
kiskaktusz
addikt
Az azért barátságos
A tegnapi cikkben, totál sötétséget említettetek, úgyhogy ennél rosszabb képre számítottam.. Már tényleg csak a tájolás a kérdés.. Ha tudja is, jó lesz majd kitámasztani...
-
Demens
tag
Kíváncsi vagyok, hogy vajon egy félórás vetítés alatt mennyire melegszik fel?
-
Valzor
aktív tag
Nekem kifejezetten tetszik a teló, a koncepció nem rossz. Szerintem életképes dolog egy készülékbe integrált projektor, idővel majd azok is jobbak lesznek (kisebbek, erősebbek).
-
Dany007
veterán
Komoooly!
Pont erre gondoltam, miközben a cikket olvastam. De azt hittem, hogy videó majd csak a tényleges teszt során lesz itthon...Jónak tűnik a cucc. Nekem a vastagságával sincs bajom Bár azt ti tudjátok milyen kézbefogni. Gondolom ez azért nem akar úgy kiesni az ember kezéből, mint mondjuk az iPhone 3Gs, vagy mint a 6,7mm vastag Fuji
Amúgy a kivetített kép tud úgymond fekvő formátumot is? Vagy mindent ilyen állóban látunk rajta... (képek, filmek esetében ez azért így nem lenne túl szerencsés)
szerk.: ja és ezt a videót csak úgy összedobtátok kint?
Mármint vágással, reklámmal, aláfestőzenével mindennel együtt? Persze, tudom nem olyan eget rengető feladat, de azért mégiscsak igényesebb így, mint egy sima mezei felvétel azt csókolom.
-
dr. Kind
aktív tag
update: elkészült a videó, elnézést a késlekedésért!
-
bloomberg
tag
Na már tv sem kell otthoni mozihoz
-
youngboy
senior tag
Nekem nem jelenik meg a videó.
-
El tudom képzelni azt a réteget, akik a projektor miatt vennék (felhasználói és felvágó réteget egyaránt), azonban nekem valahogy hiányzik egy projektoros mobilról legalább egy dedikált HDMI kimenet, hogy aki tényleg akarja használni kivetítésekre, az más helyzetben is megtehesse.
-
Blyan
félisten
De volt már egyszer egy Galaxy Beam, nem?
Ja, hogy az nem került forgalomba... azt hittem igen. -
Dany007
veterán
Na ez nem rossz
Kíváncsi vagyok rá milyen. Milyen a kivetített kép és, hogy meddig bírja az akksi! =)
Ja és, hogy a kivetített kép mekkora felbontású?Persze én se értem minek projector egy telefonba, de legalább van valami újítás
-
AS
félisten
válasz
wertigo1984 #1 üzenetére
Ez milyen hülye kérdés? Ez a lényege. Nagyon hasznos lehet sok helyzetben.
-
wertigo1984
őstag
Minek bele projektor?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest