Legfrissebb anyagok
- Jobb biztonságot és energiahatékonyságot kínál a Bluetooth 6.1
- Módosította az előző generációs Dimensity csúcslapkáját a MediaTek
- Visszafogva, de még visszatér a GeForce RTX 5090D
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Computex 2025: közeleg az NVIDIA Computex előadása
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
De sirva könyörgöm. Miért nem kérdeztél meg. Akkor megmondtam volna, hogy ezek a ramok nem különbek az oem ramoktól. Nem azért tudom mert kurva okos vagyok. Hanem mert én is nézegettem ezeket és a muslinca oldalán semmi adat nem volt róluk. Na mondom ezt se kell megvenni. Amit találtam ezekről a ramokról az kelet-európai és orosz infó volt. Tudtam egyből, hogy a balkánra szánt "selejt" modulok jönnek szép csomagolásban. Amúgy ha xp-t vettél volna ami nem volt sokkal drágább jobban jársz.
Ha felém jársz egyszer ugorj be. Megmutatom mi az a ocz power (van itthon 3 kitt is).
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 27% számlával! MSI MAG Z590 TOMAHAWK WIFI Alaplap
- ASUS TUF GAMING B760M-BTF WIFI D4 (Wifis DDR4 alaplap)
- KINGSTON Fury Beast Black DDR4 64 GB (2x32 GB) eladó, GARANCIA! // KF436C18BBK2/64
- 27% számlával! MSI Pro Z790-P DDR5 WIFI Alaplap
- DDR3 DDR3L 4GB 8GB Notebook RAM Bazár (Samsung, SKHynix, Micron, Kingston) (Foxpost:+1400Ft)
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest