Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Én nem értem? Bocs, de te baromi arrogáns vagy ráadásul rászűkült a tudatod egy dologra és write only vagy. Konkrétan ezt írtad:
"ha valamit általában jó céllal használnak, és *kivételként* lehet rosszul is, akkor a kivételt kell kezelni.
ha valamit nem lehet jó célra használni, hanem kizárólag rosszra, akkor ott kompletten az egészet be kell tiltani....." házi feladat: önállóan sorold be a fent említett két kategóriába az autót és az fb-t.Te konkrétan láttad már a facebookot? Mi az hogy semmit sem tudsz kontrollálni? Ha regelsz a facebookra akkor jönnek a kékruhás bácsik és a seggedbe is kamerát szerelnek? Vagy mi? Ezentúl feléd lesz állítva egy műhold?
Kontroll egy: Nem posztolok ki mindent.
Kontroll kettő: Nem veszek fel mindenkit.
Kontroll három: Használom a privacy funkciókat.
Kontroll négy: Idővonal felülvizsgálatot állítok be.
Kontroll öt: Beállítom, hogy csak az engedélyemmel lehessek betagelve a fotón.
Kontroll hat: A számomra kompromitálónak ítélt dolgokat megkérem az ismerőseimet, hogy szedjék le.Most így hirtelen éjfélkor ennyit jut eszembe. Persze ha ez neked semmi akkor igazából kár is veled vitatkozni.
-
Drenadar
veterán
Semmit?
Kiposztoltam most FBre egy szót. Kérlek... írd ide mi is az.
Az, hogy az NSA szerverein keresztül megy, illetve hogy maga az FB azt lát amit akar, az más kérdés.
A cikk lényege az volt, hogy a sok idióta bajba kerülhet ha idiótaságot posztol a FBre, és ezzel a céget rossz hírnévbe sodorja, és ezért még ki is rúghatják.
A megoldást többünk leírta: nem kell baromságokat kiposztolni.
Egyeseknek elképzelhetetlen, hogy ne vegyenek fel máris valakit akivel kezet fogtak, de ha valaki ennek a "varázslatnak" ellen áll, akkor hányhat sugárba zöld tangával szopóálarcban, vagy amihez épp kedve tartja, nem lesz belőle baja... attól hogy esetleg kovács pityu lefényképezi, és megosztja az ő barátaival még nem jelenti hogy kovács pityu a cég alkalmazottja, vagy ismerőse...(jelenlegi munkahelyemen nekem egyetlenegy személy sincs felvéve. Egyetlenegy olyan személy van aki közös ismerős... az előtt meg majd kontrollálom magam... haha )
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest