Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagit
veterán
pl: tudjuk hogy az új intel atom alázza az amd konkurenseit nyers cpu erőben, van róla jó pár tesz a linkelt oldalon
aztán jön a grafika része a tesztnek, csak szintetikusban van összeeresztve amd gpu-val, ahol elvérzik szépen, rendes ingame teszteknél csak intel gpu-val van összehasonlítva, ott is elfért volna pár amd apu mérés szerintem hogy teljes legyen a kép, nem szeretek 3dmarkt-ra és társaira adni
amúgy szerintem már csak pár év, és nagyon jó, teljesen vállalható teljesítményű apu-kat fogunk kapni mindkettő gyártótól amiket lehet passzívan is hűteni, legalább is én ezekre várok
most vagy jó gpu-t vagy jó cpu-t kapok ebben a kategóriában, a kettő együtt passzívan még nem igazán megy x86-on
-
sagit
veterán
csak így ez a teszt (sem) korrekt szvsz
amúgy ez a 2 mag tényleg hurka lehet ezen az órajelenbár az 5 éves U7600+X3100 tesóm 2510p notijában ssd-vel teljesen vállalható, csak tudni kell kompromisszumot kötni, ő pl sikeresen felfogta hogy youtub-on 720p a max amit nézhet
ettől a kombótól ez pedig fényévekkel modernebb és jobb lehet, ha a kezébe adnám ezt a tabot, szerintem hajítaná is el a 2510p-t
-
nemlehet
őstag
Ok, csak aki most akar venni ilyesmit az nem biztos, hogy tud várni 1-2 hónapot valamire, ami valószínűleg jobb lesz. Meg hát ugye ott van az Intel rém gyenge szoftveres támogatása Atom fronton ami még visszaüthet. Arról nem is szólva, hogy gyakran a papíron erősebb Atomok valós felhasználásban már közel sem jobbak párhuzamos műveleteknél.
De mindenkinek szíve joga azt venni amit akar. Én táblából maradok inkább az Androidnál. -
nemlehet
őstag
Az ugye nem zavar, hogy konkrétan játékteljesítményben kb 2-3x jobb az AMD processzor? Ok, hogy ez sem produkál 18-25 FPS-nél többet, de az Atom meg a 10-et sem éri el. (http://prohardver.hu/teszt/asus_x102b_notebook_temash_apu-val/ertekeles.html (nem ez a tábla, de A4-1200 van ebben is)
Kisebb fogyasztású mint konkrét inteles ellenfele, és kvázi mind a kettő gyenge egy teljes értékű W8 alá, de az AMD mégis jobb. Videólejátszás pedig az intel látótávolságban sincs egy AMD APU-hoz képest. Nem tudom, hogy egy táblán milyen CPU igényes dolgot akarsz futtatni amihez az Atom elég, de ez nem...Őszintén azt látom, hogy igazából i3-ig az AMD megoldásai sokkal jobbak mind teljesítményben, mind fogyasztásban, mind árban. Utána már a nyers CPU erővel nem tudnak mit kezdeni, bár a GPU teljesítmény még mindig az ő oldalukon van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra / WI-FI / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest