- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Ötlettől a megvalósításig: használjuk a nyelvi modelleket új ötletekhez!
- Nem veszik el az Activision Blizzardot a Microsofttól
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Kevesebb bevételét adja át az OpenAI a Microsoftnak
- Milyen egeret válasszak?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanchez638
addikt
Így sok évvel késöbb senkinek a szemét nem szúrta, hogy a GD65-nél sokkalta jobb a pci-e/pci elhelyezése és többet is kaptunk, mint a "csúcs" GD85-nél.
De a szín fontosabb volt akkor.
-
RyanGiggs
őstag
-
.mf
veterán
Néhány apró részletet leszámítva (foglalat körülötti kondikon egyiknél lila, másiknál piros jelölés; a tápcsatlakozó mellett egyiken fekete, másikon egy fehér valamilyen alkatrész; valamint az x16 slotnál egyoldalas vs kétoldalas rögzítő) azonosak. Vagy netalán az zavart meg, hogy az egyik képen el van forgatva, és egy proci van előtte?
-
Rover623
félisten
válasz
RyanGiggs #27 üzenetére
Meg kellene próbálnod nyitott szemmel, "színesben" látni a világot...nem csak te létezel, mint felhasználó...nem a te igényeid határozzák meg a piacot...
Nézd meg az adatlapomat...pl. nekem is vmi H55 alapú rendszer lesz a következő rendszerem.
És vagyunk ám sokan...az irodai dolgozókról nem is beszélve...De hát ezt valószínűleg hiába magyarázom valakinek, akinek FSB tápja van...
-
Metalfan
senior tag
-
LackoMester
addikt
az ECS engem valahogy nemtud meggyözni...nemszimpi
-
RyanGiggs
őstag
Értem is, meg nem is.
De azoknak ott van akár a régi, vagy majd az új Atom proci-alaplap.
Nem?
Akkor ez az új Clarkd. is csak egy újabb pénzbehúzás a userektől?!Egyébként csak azért kérdezek, meg azért várok újabb fejlesztéseket,
hogy mikor váltsak majd le a jelenlegi konfigurációmról?!
Váltsak majd csak procit, Intel E6750ről Quad 9550re.
Vagy érdemes várni? Ezek szerint arra a Clarkd.-re fölösleges.
Hisz akinek Quad-ja van annak szerintem fölös i7-re váltani.
Játékokban nincs különbség a kettő között.
Viszont az enyém és a Quad között azért már van,
és a jövőre nézve lesz is különbség! -
RyanGiggs
őstag
Amugy meg mire is lesz jó vagy jobb ez a H55ös chip?
Azt tudom hogy majd az új Intel Clarkd. procinak.
Na de az miért lesz majd jó vagy jobb?
Lesz a prociba mini vga kari?
De az minek ha van vkinek pl. HD5850e?? Vagy GTX280a??
Ha játszani akar akkor kihúzza a monitor kábelt az alaplapból
és bele a HD5850be, ha meg netezni akar akkor meg kihúzni és bele az alapl.ba?
Tudja vki erre a választ?
Thx!! -
Sturmtiger
csendes tag
Köszönöm!
-
Thrawn
félisten
válasz
Sturmtiger #21 üzenetére
Igen.
-
Sturmtiger
csendes tag
Hali! Most akarok összerakni egy gépet és felmerült egy kis bibi. MSI P7N Zilent nVidia 750i SLI LGA775 alaplapom lesz a gépben, de szeretnék hozzá egy jóféle belső tunert is, de a gond az hogy ugyan van 2 PCI-e foglalat a lapon, de a tunerek azok a kis 1x es pci-e-be csatlakoznának az meg nincs. Jó az 1x es kártya a 16x os foglalatba?
-
Szerencsére ez engem már nem érint.
-
CHIPman
nagyúr
Nagy luxus lett volna az ECS-nél a dobozos képre és a másikra is ugyanazt az alaplapot tenni?
-
Rover623
félisten
emellett kettő PCI Express x16 bővítőhely áll a rendelkezésünkre az SLI vagy CrossFireX videokártya-gyorsító technológiák használatához. Az MSI egy PLX híd segítségével további PCIe sávokat biztosít,
Ez így félrevezető...vagy hiányos információ...vagy csak egyszerűen zavaros...
Lehetne pontosabban...részletesebben...és/vagy egyszerűen csak elhagyni a PLX chip felemlegetését? -
Geönczy
aktív tag
Az jó, hogy ez az ECS lap olcsó lesz, de még így se tudsz kis pénzből összerakni egy gépet.
Szerintem aki már vesz egy I5-t vagy I7-t az már komolyabb alaplapot szerez be hozzá. -
.mf
veterán
Jó látni, hogy egy szakmai fórumban azon megy a vita, hogy milyen a színe
Zárt házban úgyse látod, nem mindegy?Azért dícsérendő, hogy olcsó lap ellenére raktak bordákat a fesszab részre; és hogy az evga nemrég bemutatott olcsónak szánt, de enyhén félreárazott lapjával szemben szilárd kondik és zárt fojtók vannak.
A zölddel nekem semmi bajom, de ha az összes csatlakozó fehér, fekete vagy kék lett volna, két fokkal pofásabban nézne ki. -
Robi BALBOA
őstag
Hahha!
Ez az ECS lap eléggé puritánra sikeredett! -
Picturemaker
őstag
Ismerem ezeket az ASUS lapokat. Ezek is szépek.
De ez már olyan megszokott szín. Ami zöldet (régen is voltak zöld "deszkák") viszont az ECS kikevert, az valami szörnyű. Az előbb csak a téglavörös slotokat hoztam fel, de ehhez a kiváló esztétikai érzékkel dizájnolt laphoz a hókadt-narancs sata csatlakozók igen jól harmonizálnak.
Én tudom, hogy ez nem egy csúcs lap, de egy normális színösszetétel nem jelent többletköltséget.
Ez egyszerűen abszolút nem bizalomgerjesztő, látvány alapján full gagyinak tűnik (ami nem jelenti azt, hogy az is). -
Metalfan
senior tag
válasz
Picturemaker #2 üzenetére
Ez a rozsdabarna lap szerinted jobban néz ki? Képen kicsit sárgásabb, mint élőben, ugyanis nekem ilyenem van
-
Gyuri27
félisten
válasz
fekeandras #5 üzenetére
Te egy varázsló vagy, hogy tudtál venni. Ritka madár nálunk az ecs lap.
-
FRENK1988
veterán
H55 Chip
nincs is már olyan
-
Móci
addikt
Az MSI elég pofás kis deszkát ütött össze, az ECS viszont valami rohadt gagyi szarul néz ki. Lehet, hogy olcsó lesz, s jó, de ha ezt élőben meglátnám, nagy ívben dobnám magamtól elfele.
-
Picturemaker
őstag
ECS: Jó, hogy költséghatékonyság, meg minden. De azért valami kis festékre csak futotta volna. Ez a szín eddig a legborzalmasabb amit valaha alaplapban láttam. Azok a (talán) téglavörös slotok! Dobnak rá még egy lapáttal.
-
14adam
addikt
Ecs nagyon eltünt pár évig a "süllyesztőbe",de úgylátszik,hogy kezdi magát felhozni,mint vga-ba és alaplapba.Nekem tetszetős,mennyire lehet majd benne tuningolni?Mert a régi Ecs lapokba nagyon lehetet húzni a procikat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Hamarosan új, LGA1156-os foglalatú lapok jelennek meg, Clarkdale-ekhez is.
- Ford topik
- Milyen egeret válasszak?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Félkonfig (ASUS P8Z77-V LE + Intel Core i7 3770K + Corsair Vengeance LP 2x4GB 1600 MHz)
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi + CPU AkciÓÓ!
- Gigabyte Z390 UD
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG CROSSHAIR VII HERO WIFI alaplap (dobozos, minden tartozékával)
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest