Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- Gyors és éles, 120 alatt: Acer Predator XB273K V5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
még túl bonyolult makró sem kell ahhoz, hogy az ms szivasson a saját magával való inkompatibilitással. Már nem csak a webes és mac-es verzió butább, de az előfizetésses verzióhoz képest is vannak butítások az öröklicenszesekben.
Múltkoriban naivan exellel akartam két bank közti váltásnál a kiexportált partnerlista sorrendjét a másik bank importjánál szükséges sorrendre átcserélni és pár mezőre külön szedni irányítószámot, várost és címet.
Gondoltam miért próbáljak erre python programot írni vagy hasonló... excelben valami hót egyszerű módon szét lehetne vessző mentén vágni, makró nélkül. Én naív.
Találtam TEXTSPLIT-et, de kiderült, hogy csak az előfizetésesben van. Volt korábban tán a normál 2021 verzióban is, de kivették tán [link] , valsz frissítéssel. És helyette egy vba makrót kellett írni, hogy ne végtelen hosszú idióta függvénykombinációkat kelljen használni [link]A tanulság, semmit sem érdemes ms termékben csinálni, mert megpróbálnak bekényszeríteni előfizetésekbe. Ha valamit velük csinálsz, akkor előbb utóbb, valami szabványtalan ms függő megoldásod lesz, ami miatt ms-t kell venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Macska topik
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Hyundai, Kia topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Xiaomi Redmi A5 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest