- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yézi
aktív tag
Ne érezd egyedül magad, én olyan 15 éves koromtól kezdtem el jobban belefolyni a számtech témába, de csak addig ért valamit a szavam, míg ki nem derült az életkorom.
Így hát én is totál inkognitóban nyomtam egy ideig, ha már olyan vizekre kezdtünk el evezni a beszélgetésben, melynek köze lehet az életkorhoz, mindig tereltem a szót, vagy ha már elkerülhetetlen volt, akkor ferdítettem rajta pár évet...
Nem szerettem ezt csinálni, de úgy éreztem muszáj, különben senki sem fog komolyan venni.Jaigen, adásvételek alkalmával is mindig kerültem a személyes átvételt, bár anno sajnos még így is muszáj voltam néhány alkalommal belemenni. Voltak is meglepődött arcok, mikor egy 15 éves jelent meg az ajtóban.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Emlékszem a napra, mikor regisztráltam a fórumra. 12 éves voltam. Már akkor is érdekelt az IT, de a szüleim érthető...
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Robogó, kismotor
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ryzen 7 CPU-k
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest