Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taranti
senior tag
Én egyetértek! Főleg a 2,5" hdd - ma már a 250gb/7200rpm/8mb is elérhető áron van, csendesebb, kisebb helyen elfér, sebességben már jó. És hát az usb/fw csatik arra is jók, hogy külső hhd-t használhassunk.
Mondjuk memóriából talán én is 2 gigát tennék bele, de nem feltétlenül azért, mert nagyon kell... -
rudi
nagyúr
Egy 160 GB-os (vagy 320 GB-os) HDD-t pillanatok alatt tele lehet torrentezni, ezért sokkal jobb egy 3,5"-os. Hang kapcsán az a tapasztalatom, hogy a HTPC-k rendszerint a TV és nem a néző közelében vannak, és egyáltalán nem hallatszik a 3,5"-os HDD motorja vagy seekelése, az 1 TB körüli tárkapacitása pedig nagyon kényelmes tud lenni, pláne ha valaki 720p vagy 1080p felbontású, 10+ GB-os filmeket nézeget.
-
rankesz
veterán
Vistán kívül 1 GB ramtól több is teljesen felesleges és csak pénzkidobás! Ez az én véleményem, nem tudom a teszt írói mit akartak egy ekkora erőművel.
Karácsonyra raktam össze magamnak dual-Atomos gépet, tök jól megy 2g rammal. Ilyen ram árak mellett szerintem érdemes az a 2g ram, nekem a 2gigás kingmax modul kijött 4500ból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Diablo IV
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hardcore café
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...