Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atocha
senior tag
Sziasztok
Örülök, hogy foglalkoztak ezzel a házzal, mert épp most vettem egy ilyet. Tehát nekem aktuális.
Viszont... minek ilyen erős CPU egy HTPC-be? 63°C, zajos venti, 3,5”-os wincsi?? ...és erre jön rá a 140 ezres ár??
Tényleg nem akarok kötözködni, de ez nem éri meg, nem HTPC-nek való.
Részemről egy HTPC filmnézésre, zenehallgatásra és netezésre kell. 3,5”-os wincsi is minek?
Feláll az xp vagy a vista vagy az ubuntu és onnantól kezdve mire nem elég egy 2,5”-os wincsi? Vistán kívül 1 GB ramtól több is teljesen felesleges és csak pénzkidobás! Ez az én véleményem, nem tudom a teszt írói mit akartak egy ekkora erőművel.Mint írtam van egy ilyen házam és épp beszerzés alatt van a többi alkatrész, ami a következőkből ál, árakkal együtt:
- Mode Com Feel 2020 15 e Ft
- J&W MINIX™ 780G-SP128MB 35 e Ft [link]
- AMD Athlon 64 X2 4850e AM2 9 e Ft
- 1 GB/800 DDRII - Notebook – Kingmax 2 e Ft
- Titan vent. TTC-NK52/54TZ(na ennek nem tudom még az árát, de max. 10 e ft lehet.) [link]
- Western Digital Scorpio Blue 160GB 2,5” 10 e FtEz összesen kb. 81 e Ft. Bruttó magyar forint.
780G chipset, gondolom már mindenkinek a fülén jön ki hogy Full HD támogatás stb. kis proci használat mellett.Ez a config szerintem semmivel sem kevesebb, mint a cikkben lévő, persze ha HTPC szinten nézzük. Mert hát HTPC-n nem szerkesztünk videót, vagy zenét, nem rajzolunk 3dmaxban vagy autocadben...
Nem vagyunk mások, mint egy szemvillanásig emberi alakot öltő csillagpor!
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Befellegzett az xDefiantnak
- Spórolós topik
- Indiana Jones and the Great Circle - Íme a gépigény
- Jövő év tavaszára halasztották a Commandos Origins megjelenését
- Autós topik
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Windows 11
- Clicks - Van-e értelme fizikai billentyűzetet rakni egy iPhone-ra?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest