Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kompaktabb toronyhűtővel jelentkezett a Thermaltake
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED monitor topic
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tel Chi
tag
Sziasztok eladó a RAZR XT910-em 50.000 ft-ért.
Független, nem frissített ICS van rajta, teljesen újszerű állapotban, teljesen karcmentes, hátulján még a gyári fólia, 100% karcmentes, titán színű, védőfóliával, tokkal ezév április 08.-án lett vásárolva 1 éves garival!System version: 672.180.41.XT910.Retail.en.EU
Android v: 4.0.4Ha valakit komolyan érdekel ide írjon:
iliasz74@freemail.hu
-
Tel Chi
tag
A netem meg minden màs szuper jol müxik. Ez az egy hiba van, valahogy èn sem hinnèm, hogy hardwer hiba. Gondolkodtam esetleg a területi beàllitàs kavar be, mert hát ugye nincs magyar területi, nyelvi beàllitàs ezèrt az angol nyelvre van àllitva. De akkor eddig hogy müködött jol? Ezt nem èrtem. A sim piszka sem segitett
Ez a problèma szàmomra x-aktàs.
Most sikerült a callmeter ng-t telepiteni, de màr a poker jàtèknàl kiirta a hibaüzit
Abszolute èrthetetlen!!!! A telepitèsi aràny kb 5-10%!!
-
Tel Chi
tag
Megcsinàltam a particionàlàst, sikeres de semmi nem vàltozott. Màsik vodàs telon is kiprobàltam ès azon tökèletesen müködik
A rootnak semmi nyoma a menüben. Viszont az adaway a belsö tàrhelyröl egyböl felment ès rebootot is kèrt ès az csak rootolt telora.megy csak fel.
Mèg egy vègsö mentsvàr, a simkari ki-be. Màs ötletem pill nincs. -
Tel Chi
tag
Igen sajna minden app-nàl kiirja
A baj csak az, hogy nyaralunk ès itt sem internet, sem pedig wifi nincs. Probàljam meg a chache particiont? Van èrtelme?
Pedig màr az internal storage- rol is töröltem a store-ra vonatkozo dolgokat.
Most ezt a hozzàszolàst is el akartam elöször küldeni ès network errort irt ki.
Szoval nem paràzok feleslegesen, majd otthon rendezem a dolgokat. Csak most a factory resettel megszivattam magamat. Mindent csinàlhatok majd ujra, a rootolàst is -
Tel Chi
tag
Igen sajna minden app-nàl kiirja
A baj csak az, hogy nyaralunk ès itt sem internet, sem pedig wifi nincs. Probàljam meg a chache particiont? Van èrtelme?
Pedig màr az internal storage- rol is töröltem a store-ra vonatkozo dolgokat.
Most ezt a hozzàszolàst is el akartam elöször küldeni ès network errort irt ki.
Szoval nem paràzok feleslegesen, majd otthon rendezem a dolgokat. Csak most a -
Tel Chi
tag
Remek! Kibaszigàltam magammal
Reseteltem ès mindent kezdhetek elöröl, telepitgethetek, beàllithatgatok ès a hiba tovàbbra is fennàll!!!
Hogy kell a store chach-et törölni?
Ha nem megy, akkor a chec particiont kell vàlasztani a bootmenüböl?Sorry, batery level 5%
Töltès, majd jövök! -
Tel Chi
tag
Köszönöm, megprobálom.
Az utobbit megtehetem akkor is, ha nekem gyàri ICS-m van? -
Tel Chi
tag
Szebusztok! Egy pàr napja mikor letöltök valamit a play store-böl, ezt a hibaüzenetet irja ki: "Package file is invalid" mi lehet a baj?
-
Tel Chi
tag
Sziasztok jó reggelt!
Tudna valaki segíteni, hogy milyen navigációt használjak, telepítsek és honnan lehet leszedni?
Ingyenes teljes verzió érdekelne, letölthető map-okkal.A másik, hogy a Motorola Defy telómon gyárilag volt egy élő háttérkép, egy őszi stílus, falevelek úszkáltak a vizen és ha hozzáértél a kijelzőhöz akkor hullámzott a víz. Sehol nem találom és nagyon szerettem ezt a hátteret.
-
Tel Chi
tag
Sziasztok jó reggelt!
Tudna valaki segíteni, hogy milyen navigációt használjak, telepítsek és honnan lehet leszedni?
Ingyenes teljes verzió érdekelne, letölthető map-okkal.A másik, hogy a Motorola Defy telómon gyárilag volt egy élő háttérkép, egy őszi stílus, falevelek úszkáltak a vizen és ha hozzáértél a kijelzőhöz akkor hullámzott a víz. Sehol nem találom és nagyon szerettem ezt a hátteret.
-
Tel Chi
tag
Szerbusztok!
Itt állok az ICS-ről JB-re frissítés küszöbén, de még mindig vacillálok.
Pillanatnyilag a telóm hibátlanul működik!!!!Milyen főbb változások vannak az Ics-hez képest? Milyen tapasztalatok vannak az ICS-hez képest, így hát érdemes-e frissíteni?
-
Tel Chi
tag
Elnézést a fentebb említett analóg rádió adás megszűnéséről, egyenlőre nem igaz!!!!
-
Tel Chi
tag
Szerbusztok!
Szia, a Gorilla Glass nem parasztvakítás, hanem több keménységi fokozata van!!
A kimondottan strapa telóknak is ilyen üvege van, eddig ez a legelfogadottabb strapa üveg, mind gyártás és mind árérték arányban. Persze az ára fokozat függő.
http://windowsceportal.hu/index.php?tartalom=hardver&id=4291
Úgy tudom a razr-ben a 3-as keménységű üveg jutott, ami jobb a defy üvegénél.
/ a defynél azt hallottam, hogy a keletre gyártott üveg a jobb, nekünk a "szar" jutott./
Visszatekintve a hozzászólásokban én tökre örültem, hogy nincs a kijelzőmön úgynevezett "amoled felhősödés", de egy játék betöltésekor amikor teljes fekete a háttér és teljesen sötét a környezet, valóban látszik ez a probléma, nem nagyon, egy kb. 2.5cm-es függőleges vonal jobb szélen és 5-6 picike pontocska szétszórva a kijelzőn. Csak kizárólag nagyon, vagy teljesen sötét szobában látszik, de van.
Mit tudni erről? Ez tud súlyosbodni, terjedni /mint a lepra
/? Tud olyan lenni, hogy majd egyszer látszik normál körülmények között is??
Feltelepítettem a CPU tunert, 3 féle módozatban lehet használni, fogalmam sincs mire jó a cpu frekvencia babrálásán kívül, lassítja-e a telót jelez-e pontos üzemidőt, ezért leszedtem. Ha valki tudna róla többet írni, megköszönném.: iliasz74@freemail.hu email címre lehet küldeni mailt.
Köszönöm! -
Tel Chi
tag
válasz
SztiviVander #6343 üzenetére
Ez nem kamu, sajna egy ismerősöm autórádiókkal foglalkozik és ő mondta, hogy a rádióban hallotta.
Most bajban van, mert hitelre is sok rádiója van és ha a nyakán marad, akkor lehúzhatja a rolót -
Tel Chi
tag
Sziasztok!
Hallottátok, hogy meg fog szűnni az analóg rádió adás? Mert minden adás digitális lesz:
Ennyit a problémáról, hogy nincs a telónkban rádió -
Tel Chi
tag
válasz
s3nsitivity #6207 üzenetére
Megtaláltam a megoldást!
SMS popup néven fut és szuper nekem. -
Tel Chi
tag
válasz
s3nsitivity #6207 üzenetére
Igen én arra gondoltam, hogy olyan progi mint a sense sms létezik-e.
Köszi, utánna nézek, ill a Nova Launcer tud-e ilyet, vagy azzal csak a kezelőfelületet lehet szabni? -
Tel Chi
tag
Sziasztok!
Nekem ez előtti telóm egy HTC Amaze 4G volt. Nagyon tetszett rajta az a tudás, hogy amikor kaptam egy sms-t akkor két sorban a főképernyőn megjelenítette azt egy kis ablakban. Van-e valamilyen letölthető progi ami ezt tudja?
-
Tel Chi
tag
Sziasztok!
A számítógépről való töltés csak bekapcsolt állapotban /mármint a teló bekapcsolt állapotában
/ lehetséges csak?
Mert az én telóm bekapcsol, ha bármilyen pozícióban kötöm a szgéphez.
-
Tel Chi
tag
Sziasztok! Nem szeretem ismételgetni magamat!
Felmerült bennem egy kérdés, vajon mennyire vízálló ez a telcsi, mert a yutúrón láttam több videót, hogy tál vízbe is beleteszik stb. Sztem nem bírja ki, mert a tetején a csatlakozási pontoknál nincs tömítés.
A fent említett kijelző hiba nekem nagyon durvának tűnik, nem lehet, hohy megroppant belül a teló, vagy megnyomódott? Vagy esetleg valami gyári hiba, amely idő után előhozza ezt a problémát?
Már többször feltöltöttem a telómat és kikapcsolt állapotban a töltöttség jelző piktogram 100%-ot mutat.
Bekapcsolom a telómat és csak 99%-ot mutat.
Már 15 perce van a számítógépen és mindig 99%.
Nem tudja kijelezni a 100%-ot?Ezt a tokot csak ajánlani tudom, én is ezt használom:
http://www.ecell.hu/fekete-perforalt-tok-motorola-razr-xt-910-telefonhoz.html -
Tel Chi
tag
Már többször feltöltöttem a telómat és kikapcsolt állapotban a töltöttség jelző piktogram 100%-ot mutat.
Bekapcsolom a telómat és csak 99%-ot mutat.
Már 15 perce van a számítógépen és mindig 99%.
Nem tudja kijelezni a 100%-ot? -
Tel Chi
tag
Sziasztok!
Felmerült bennem egy kérdés, vajon mennyire vízálló ez a telcsi, mert a yutúrón láttam több videót, hogy tál vízbe is beleteszik stb. Sztem nem bírja ki, mert a tetején a csatlakozási pontoknál nincs tömítés.
A fent említett kijelző hiba nekem nagyon durvának tűnik, nem lehet, hohy megroppant belül a teló, vagy megnyomódott? Vagy esetleg valami gyári hiba, amely idő után előhozza ezt a problémát?
-
Tel Chi
tag
Szép napot!
Az jutott eszembe, hogy mi van akkor, ha pl lefagy a teló?
Mit lehet tenni olyankor, mert hát fix akksis a teló?
Szerencsére még nem volt ilyenben részem, nem is szeretném, de ha valamikor mégis? -
Tel Chi
tag
válasz
s3nsitivity #6004 üzenetére
Igen Stock.
De még ilyet nem is hallottam, hogy fix -
Tel Chi
tag
Szép napot, minden RAZR használónak és a többieknek!
Megtudná valaki mondani, hogy az alapképernyő lapszámát hogy lehet növelni, ill csökkenteni, vagy fixen 5 oldal?
-
Tel Chi
tag
Én teljes mértékben értem amit írtál.
Viszont, nekem eleve a gyári rom van fent, vagyis azt már nem kell feltennem, rootolva is van, a root pedig frissítve is van. Ezért gondolom, hogy a 0-3 -ig lépés kilőve. Vagy nem jól gondolom?
Nekem csak 4-10-ig lépés van.Igazából az Amaze 4G -óta az sem érdekel, ha gyagyásnak hisznek, inkább kérdezek csak legyen frankó a telóm, nem szeretnék soha többet annyit szívni mint amennyit november óta az Amazeval.
-
Tel Chi
tag
válasz
s3nsitivity #5897 üzenetére
A köztes lépések nem kellenek, vagy csak nem akartad 101 szerre is leírni, amit mások leírtak?
-
Tel Chi
tag
válasz
s3nsitivity #5895 üzenetére
Az OTA rootkeeperen mindent kipipálok és akko backup.
Ennyi és utánna mehet a frissítés? -
Tel Chi
tag
válasz
s3nsitivity #5890 üzenetére
Az OTA rootkeepert megtaláltam a marketban is, azt letölthetem, vagy a fórumról javasoltat szedjem le?
-
Tel Chi
tag
válasz
s3nsitivity #5888 üzenetére
Lol!
Értem. Akkor csak azt szeretném kérdezni, hogy megéri-e a JB-re váltani? -
Tel Chi
tag
Ok értem köszönöm!
Leesett a gyári ICS-t ha frissítem, nem egy magasabb szoftverszámú ICS lesz rajta, hanem a már gyárilag is megjelent újabb szoftver lesz rajta az pedig a JB és arra még nincs root.
Egyébként megéri frissíteni JB-re jobb, szebb, többet tud?
A brick is agyfajta rootolás? -
Tel Chi
tag
válasz
s3nsitivity #5880 üzenetére
Nem baj ha ugrik, 5 perc alatt ráteszem.
Viszont 1 év garija van és még nem szeretnék rá másik romot, mert azt írtátok, hogy nem lehet visszacsinálni gyári romra. -
Tel Chi
tag
Sziasztok, most még csak rootolva van a telóm és kéri, hogy engedélyezzem a szoftverfrissítést. Ha rátolom az újabb verziót, nem lesz baja, csak a rootolást kell újra megcsinálni?
-
Tel Chi
tag
Volt a Store-ban egy Add free alkalmazás, amely a telepített alkalmazások esetében letíltotta a reklámokat.
Feltenném, de nem találom a store-ban
Tud valaki helyettesítő alkalmazást? -
Tel Chi
tag
Köszönöm a segítséget, de azért kérdezek annyit, mert a RAZR előtt HTC Amaze 4G-m volt és még az életben nem szívtam annyit telóval mint azzal. Örülök, hogy RAZR-re cseréltem.
A HTC előtt Defy-m volt, az egy szuper telefon a saját kategóriájában.
Azt én csináltam meg az itteni Defy topic alapján, rátettem a MIUI romot és hibátlanul működött.
A Defyt Erre a típusra, vagy az AÍtrix2-re szerettem volna cserélni, de egy haverom " belevitt" a HTC-be, nekem pedig nagyon megtetszett az Amaze 4G.
Soha többet nem veszek HTC-t!!!!Viszont jól jönne a magyar nyelv ezen, meg esetleg ezzel együtt egy frankó rom is.
Tehát ha felinstalálom a Boot Menü Managert, akkor már csak egy telepíthető rom kell és kész? -
Tel Chi
tag
Azt szeretném kérdezni, hogy a JB-ben van-e magyar nyelv?
-
Tel Chi
tag
válasz
s3nsitivity #5794 üzenetére
Köszönöm, tehát nekem ICS-m van, mert az android verzio: 4.0
-
Tel Chi
tag
Nemtom ezek mik a linkekben, nagyon óvatos vagyok, nem szeretném elrontani a telómat.
Ezek valamelyikét letöltöm és az sd kártyáról telepítem?Ezek kompatibilisek mondjuk az én telómmal, mármint a softvare verziójával??
System version: 672.180.41XT910.Retail.en.EU -
Tel Chi
tag
Sziasztok!
Van egy gondom, mégpedig nincs a telómon magyar nyelv és a morelocale2 sem "varázsol" rá.
Mit lehet tenni ilyenkor?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A penge visszatért és élesebb, mint valaha. Az új RAZR egy vékony, okos és gyönyörű telefon.
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest