Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
válasz
Matada2.3
üzenetére
túl sokat akarok

Annyit azért nem ér, hogy Usából rendeljek... csak bosszant, hogy van végre egy telefon ami számomra(!) tökéletes méretekkel, tudással, összeszereléssel, akksival készül, és akkor egy ilyennel elkúrják.szerk:
adabra: szerintem pont az olcsóság (illetve annak hiánya) az egyik probléma az Intellel. Máris úgy reklámozzák mindenhol a telefont, hogy az első mobil 2GHz-es procival. Kezdő ár 345 font! Szerintem ez sok. Nem lennék meglepve, ha az M jóval olcsóbban kezdene.
Lehet hogy idővel több program is kompatibilis lesz az Intellel, de az azért elég gáz, hogy most még egy Chrome sem fut egy Google tulajdonban lévő cég készülékén. -
|AP|
veterán
válasz
Matada2.3
üzenetére
Az a nagyobb gond, hogy nincs is lehetőség választani: USA: M, EU: I
Ráadásul itthon hivatalosan még az I sem lesz beszerezhető szerintem.szerk: floatr: persze... csak akkor más gyártó vegyen példát a "képernyő méret-telefon méret-akksi méret-tudás" összeállításról és álljon elő hasonló készülékkel. Mert ilyet másnál nem látok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 13 Pro
- Iphone 13 pro max 256
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- iPhone 14 PRO 128GB Vadonatúj gyári Apple 100% os akkumlátor! Gyönyörű! Fulldoboz!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB minden színben! KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő