-
PROHARDVER!
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
dsr
senior tag
4.3 alatt valóban van néhány kisebb akadás , de majd biztosan te is megbizonyosodsz róla , hogy a KitKat-en ennek nyoma sincs
Más : A családban van egy Moto X tulaj(azon már 3 hete KitKat van) és mikor a G-re is megjött az Update leteszteltük melyik a gyorsabb és nagy meglepődésemre a kamera appon kívül a G mindent gyorsabban nyitott meg.
Mind a két telefonon az ART használata van bekapcsolva -
Lovi24
senior tag
Én is gondolkodtam kínaiban,dehát ez csak Moto
Ráadásul A2-ről is váltottak páran,nekem az előtt volt defym......Kliszi
A play az magyar lesz .dsr
Irígylem azt a Moto x-et,csakhát drága[ Szerkesztve ]
Nem fogok szellemi harcot vívni azzal, akinek nincs meg a megfelelő fegyverzete!
-
veterán
És csak a legelső megrendeléskor kérik, hogy a csalásokat ( lopott bankkártya) megelőzzék. Tőlem is kertek, en is idegenkednek tőle, de minden rendben volt. Azóta tapasztaltam máshol is , hogy elkérik a személyi másolatot (pl. Wellbid-nél). Ahogy mondod, le kell takarni a bizalmas adatokat, szig.szam, anyja neve, személyi szám utolsó 4 karaktere a lakcimkartyan. A nevedet, lakcímedet, kartyaszámodat úgyis tudniuk kell.
Szerk: prediktiv szövegbevitel néha szopat, bocs.
[ Szerkesztve ]
-
cSuwwi
aktív tag
válasz Dudi08 #14989 üzenetére
Mennyi idős? Nem lehet hogy az akksi kezd meghalni?
Ha úgyis nyitott, dobj rá egy lollipopot, 5.1-es AOSP/CM teljesen jó, és tovább is bírja.Anno megboldogult (ellopták) zte blade-m járt így, viszonylag gyorsan leesett az akkuidő kb. pár órára, amikor kifújt alóla az akku. Itt se nehezebb cserélni, csak minimálisan kell bontani.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest